Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Michael Brommels: + 46 72 55 55 713 Sarah Kopp: +46 72 252 20 59

Om företaget

SevenDay Bank är en filial till danska Express Bank och ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group med 19 500 anställda i mer än 30 länder och med cirka 27 miljoner kunder. I Norden har BNP Paribas Personal Finance Group verksamhet i Danmark, Norge och Sverige med totalt 320 medarbetare.

Om rollen 

SevenDay Bank söker nu en driven analytiker till sälj- och marknadsavdelningen som brinner för att utveckla affärer genom strategisk analys och som vill vara med och bygga upp en ledande bankaktör i Norden. I rollen som analytiker på SevenDay Bank kommer du i huvudsak att arbeta med krediter och kontosparande för konsumenter. Du kommer arbeta i en internationell miljö vilket innebär att du kommer samarbeta med kollegor både i Norden och Europa samt externa kontakter. Du rapporterar direkt till försäljning- och marknadschefen som ingår i företagets ledningsgrupp.

På SevenDay Banks kontor i Kista Science Tower kommer du tillsammans med cirka 70 kollegor arbeta i ljusa och trevliga lokaler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hantera data för modellering och/eller kampanjer.  
  • Simulering av händelser, ta fram mätmetoder för att kunna mäta effekter av tester och olika kampanjer.  
  • Kvantitativ analys och hantering av stora datamängder.  
  • Uppföljning och analys av kampanjer och partnersamarbeten.  
  • Omni-channel uppföljning – hitta metoder för att följa upp kampanjer på ett effektivt sätt.
  • Utveckla befintliga spar-och låneportföljer.  
  • Sammanställa rapporter och presentationer. 
  • Samarbeta med övriga analytiker och IT-avdelningen på företaget. 
  • Vara beställare och kravställare på externa partners vid behov.  
  • Ta fram marknadsstrategier som leder till ökad ROI och kundlojalitet.

I din roll ingår även att utveckla och underhålla befintliga analyser och rapporter. Rollen kräver att du följer lagar och regler avseende marknadsföring och kreditbedömning.

Profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom matematik eller statistik. Du har troligen några års erfarenhet av arbete inom bank, finans eller försäkring. Du är bekväm med att arbeta i statistiska program som R, SAS eller SQL samt är en avancerad användare i Excel. Då en del av din kommunikation kommer ske på engelska är du flytande i såväl tal som skrift i både svenska och engelska.

Som person är du prestigelös, ödmjuk och kommunikativ. Du är drivande och självgående och förstår din roll i ett större affärskritiskt sammanhang. Förutom din analytiska förmåga, ska du kunna dra slutsatser och identifiera problem och hitta lösningar som du kan presentera för intressenter. Vidare har du lätt för att ta initiativ och trivs med att arbeta proaktivt.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar SevenDay Bank med Netwrk och du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Michael Brommels på + 46 72 55 55 713 eller Sarah Kopp på +46 72 252 20 59.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.