Annons

Annons

Coor söker en bolagsjurist (vikariat)

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Kista
Kontaktinformation: 

Coor är Nordens ledande serviceleverantör och erbjuder alla de servicetjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Coor levererar allt från lösningar inom administration, logistik, drift av personalmatsalar, konferenslösningar och lokalvård till fastighetsdrift, tekniska säkerhetslösningar, energioptimering och lokaloptimering. Coor tar ett stort ansvar för sitt agerande i förhållande till kunder, medarbetare, leverantörer, miljö och samhället i stort. 

Coor bildades av byggkoncernen Skanska 1998 och har idag runt 11 000 medarbetare främst i Sverige, Finland, Norge och Danmark och en årsomsättning på cirka 10 200 MSEK. 

Kunder inkluderar bl.a. SAS, Sandvik, Equinor, ICA, Volvo, Ericsson, NCC och Vattenfall. 

Sedan juni 2015 är bolaget noterat på Nasdaq Stockholm. Coors huvudkontor ligger i moderna lokaler i Kista. 

Om tjänsten 

Vi erbjuder en affärsnära och varierande tjänst som kommer att spänna över många olika rättsområden, varför du bör ha en bred kompetensprofil och vilja arbeta som generalist. Vanligast förekommande uppgifter är inom områdena kommersiell avtalsrätt och transaktioner. Har du dessutom erfarenhet från outsourcing eller av entreprenadjuridik är det meriterande, men det är inte något krav. Vi hjälper dig att komma in i rollen. 

Som jurist på Coor får du möjlighet att lära känna verksamheten, såväl den svenska som den nordiska. Exempelvis bistår du vid anbudsförfaranden, med att skriva och förhandla affärsavtal samt hjälpa organisationen med avtalstolkning och stöd vid de frågor som dyker upp därefter. Du kommer även engageras i såväl juridikavdelningens som bolagets övriga interna projekt, vilket gör att du alltid arbetar nära affärerna. 

Vem söker vi? 

Vi ser gärna att du som söker har minst 3 års erfarenhet från en välmeriterad advokatbyrå eller från arbete som bolagsjurist. I den här rollen behöver du vara van och trygg med att arbeta självständigt och tycka om att ge service till verksamheten. Du har lätt att sätta dig in i nya situationer och trivs med att ge såväl legal som affärsmässig rådgivning. Du är lätt att samarbeta med, prestigelös och bra på att knyta kontakter. Vidare är du lugn och pragmatisk 

som person och har hög integritet. Koncernspråket är engelska varför vi förutsätter att dina kunskaper i engelska liksom svenska är utmärkta i tal och skrift. 

Vårt team består av en chefsjurist och fyra bolagsjurister och vi söker nu en vikarierande bolagsjurist under ca ett års tid med start under våren 2020. Du kommer att rapportera till chefsjuristen och arbeta nära de övriga bolagsjuristerna och bolagets koncernledning, men även övriga funktioner inom företaget. Placering är vid huvudkontoret i Kista. 

Vi erbjuder förutom möjligheten att prova på en spännande tjänst, konkurrenskraftiga villkor och möjlighet till god balans mellan arbete och fritid. 

Visst låter det som en intressant möjlighet? 

Stämmer beskrivningen in på dig vill vi gärna att du skickar in CV, personligt brev och betyg till filippa.nyblaeus@coor.com. Om du har några frågor går det bra att maila på samma mailadress eller ringa 010-559 59 55. Urval kommer att ske löpande och vi ser fram emot din ansökan.