Annons

Annons

Compliance Officers till globalt Fintechbolag

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Vi söker för kunds räkning Compliance Officers till ett snabbväxande globalt Fintechbolag med huvudkontor i Stockholm. 

Beskrivning

Vår uppdragsgivare är inne i en period av kraftig tillväxt och som ett led i denna utveckling stärker man nu upp sin complianceavdelning med fler medarbetare. Du kommer arbeta i en verksamhet som genomsyras av innovation, entreprenörsanda och utveckling, där du ges stora möjligheter att påverka och utforma din roll. 

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att:

  • Utarbeta policys, processer och instruktioner inom compliancefunktionens ansvarsområden
  • Delta vid framtagande av nya produkter och tjänster
  • Löpande de råd och stöd till verksamheten samt hålla utbildningar
  • Genomföra omvärldsbevakning avseende nya och förändra regelverk som påverkar verksamheten
  • Övervaka verksamhetens regelefterlevnad

Rollen är bred och med många kontaktytor i verksamheten där du kommer arbeta såväl självständigt som i team och projekt. Du rapporterar till Head of Compliance. 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker både dig som är i början av din karriär, med 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet, samt dig som är mer senior och har minst 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du är utbildat jurist med erfarenhet från arbete med regelefterlevnad inom finanssektorn, företrädesvis bank eller kreditinstitut. Har du arbetat med AML samt PSD2 är detta mycket meriterande. Likaså om du har erfarenhet av arbete inom FinTech-branschen. 

För att passa i rollen och trivas är det viktigt att du som person är affärsorienterad, pragmatisk och ambitiös med god förmåga att prioritera och arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är vidare prestigelös, noggrann samt besitter hög integritet. Du arbetar och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. 

Ansökan

Låter det som en intressant roll för dig? Ansök då redan idag genom att klicka HÄR

Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till peter.ekstrom@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta Peter Ekström på tfn 070-813 51 85.