Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Som förvaltare av alternativa investeringsfonder lägger Slättö Förvaltning stor vikt vid att kontinuerligt utveckla och förädla sina fonder och deras portföljer mot befintliga- och potentiella investerare. Bolaget har vuxit och utvecklats snabbt de senaste åren och söker nu en strukturerad och kvalitetsmedveten Compliance Officer!

Arbetsuppgifter

Som Compliance Officer på Slättö kommer du involveras i bolagets samtliga processer. Du arbetar med att upprätthålla funktion för risk- och regelefterlevnad, internrevision samt för dialog med förvaringsinstitutet. Du kommer också arbeta med on-boarding av investerare i samband med kapitalresning och granska dessa utifrån KYC/AML och andra relevanta regelverk. I rollen ligger också att hantera bolagets interna styr- och policydokument. I övrigt kommer du hjälpa till med dokumentationshantering i samband med finansieringar och förvärv av nya bolag, förbereda styrelsematerial samt beställa och granska värderingsrapporter.

Du rapporterar till bolagets chefsjurist. Då rollen ligger under Legal finns också möjlighet att stötta verksamheten med allehanda legal rådgivning.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen eller annan akademisk utbildning. Du har 3 – 4 års arbetslivserfarenhet och vi tror att du för att lyckas i rollen har arbetat med compliance inom finanssektorn. Du behöver inte ha arbetat med alternativa investeringar, det räcker att du har viljan och drivet att lära dig och utvecklas i rollen tillsammans med oss. Du gillar ordning och reda, du arbetar strukturerat och med stor kvalitetsmedvetenhet. Samtidigt är du driven och engagerad, kommunikativ och har mycket lätt för att etablera relationer.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och spännande roll i ett ungt bolag med stora ambitioner och höga förväntningar på tillväxt! Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor på Grev Turegatan i Stockholm.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Slättö med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Slättös vision är att vara en ledande investerare inom fastighetsområdet. Vi uppnår vår vision över tid genom analys och kunskap, en äkta passion för våra fastigheter och genom ett stort engagemang i vårt arbete.

Slättös huvudsakliga verksamhetsområde är att förvalta alternativa investeringsfonder. Vi skapar värde för samhället och för våra kunder - investerare och hyresgäster - genom att förädla befintliga fastigheter och genom utveckling av nya projekt.

Konkurrenskraft hämtas från vårt kunnande genom hela värdekedjan; från att utveckla råmark till att förvalta nyckelfärdiga hem, arbetsplatser och mötesplatser. Vi arbetar i nära kontakt med kommuner, fastighetsförvaltare, projektutvecklare, hyresgäster, banker och myndigheter vilket gör att vi kan utveckla våra fastigheter på bästa sätt. Genom ett lokalt perspektiv och förankring möter fastigheterna kundernas krav samtidigt som de långsiktigt bidrar till det lokala samhällets utveckling.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.