Snabbfakta

Ort

Nyköping

Har du frågor om tjänsten?

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt per telefon 0766-33 14 40.

Vill du vara med och forma en ny tjänst där du kommer få en nyckelroll som
Compliance Officer inom If Mobility Sverige?

Om tjänsten

Som Compliance Officer kommer du huvudsakligen att upprätthålla och säkerställa uppfyllandet av Ifs policys och regelverk inom försäkringsdistributionslagen (FDL) efterlevs för våra externa partners.

Ditt uppdrag är primärt att stödja If Mobilitys kundansvariga (KAM, Regionchefer) och övriga affärsområden (Volvia och If portfolio & partners) enligt dom beslutande riktlinjer och regelverk för FDL, som finns för externa partners. Internt och externt nätverkande blir en viktig framgångsfaktor för att lyckas i rollen. Du kommer att, tillsammans med verksamheten, ges möjlighet att utforma hur arbetet ska bedrivas.

Du kommer också att ansvara och leda det arbete kring övriga compliance frågor inom Mobility. Det kan exempelvis vara att ansvara och leda arbete kring regelverk för beslutsfattande och styrning, implementering av UWGL, besvara interna och externa förfrågningar kring compliance från våra partners och interna avdelningar och kollegor.

Du kommer rapportera till ledaren för bilåterförsäljarsupporten och ingår i ett ambitiöst team med kollegor placerade i Nyköping. Teamet är framåtsträvande och har en härlig gemenskap. Förtroende är ett viktigt ledord då förtroendet för varandra och de bilpartners man arbetar med är grunden i att skapa ett bra samarbete och ett bra erbjudande för våra kunder.

Tjänsten är placerad i Nyköping.

Vem är du?

Du har en juristexamen och cirka 2 - 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som Compliance Officer gärna från ett annat bolag. För att lyckas i rollen har en god analytisk förmåga, samt goda projektledaregenskaper och en god pedagogisk förmåga.

Vi söker dig som är social, ambitiös och målorienterad, är van att sätta och driva sin egen agenda. Vidare är du initiativrik och kan fatta egna beslut. Som person är du trygg i dig själv, förtroendeingivande och kommunikativ. Du tycker om att ha många kontaktytor både internt och externt och du förstår vikten av att skapa och bevara långsiktiga relationer. Du är lösningsorienterad och engagerad och har lätt för att samarbeta med andra.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal och skrift, samt goda kunskaper i MS Office Paketet.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant och utvecklande tjänst under uppbyggnad och ingår i en organisation som värdesätter sina medarbetare högt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Law. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se snarast, då intervjuer sker löpande.

Om företaget

If Mobility är en enhet inom If Sverige med ansvar för Ifs märkes- och samarbetsavtal på den svenska bilmarknaden. If är marknadsledande inom området för märkesförsäkring och denna enhet har cirka en halv miljon kunder.
Affärsidén vi drivs av inom If Mobility är att vara Sveriges bästa partner till bilbranschen och dess kunder. Vi står inför en mycket spännande resa som handlar både om att förvalta och att vidareutveckla vår starka marknadsposition inom bilbranschen. Mobility organisationen har en specialiserad organisation omfattande Key Account Managers, regionchefer, affärsutveckling och bilåterförsäljarsupport. Internt sker ett nära samarbete med Digitala försäljningen, CRM och marknad samt ytterligare en annan vital del är vår Eftermarknad & Inköp som ansvarar för relationen till verkstäder hos våra bilpartners.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.