Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40.

Compliance är en nordisk/baltisk enhet som ansvarar för samordningen av If-koncernens regelefterlevnadsarbete. Funktionen har nio anställda, varav fem i Sverige, en i Estland, en i Norge och två i Finland. Vi söker nu ytterligare en medarbetare i Sverige till vårt Compliance Risk & Monitoring Team.

Om tjänsten

Som Compliance Officer får du möjlighet att arbeta med hela företaget ur ett strategiskt perspektiv. Du kommer att ha kontakter i alla delar av verksamheten i syfte att förbättra processer och därigenom bidra till att If säkerställer sina mål kring regelefterlevnad. Vi erbjuder en internationell miljö där du får insikt i hur If styrs, kontrolleras och följs upp från ledningsnivå till funktioner och grupper inom hela organisationen.

Compliancefunktionen ska stötta styrelse, ledning och verksamhet i att säkerställa att bolagen drivs i enlighet med externa och interna regelverk.

Ansvarsområdena omfattar bl a:

  • Identifiering, bedömning och rapportering av risker för bristande regelefterlevnad
  • Uppföljning av regelefterlevnad – t ex utföra granskningar och kontroller i verksamheten
  • Kommunicera granskningsresultat, analys och rekommendationer till ledningen samt återkoppla till verksamheten
  • Supporterande aktiviteter - t ex utbildning och information till verksamheten i compliancefrågor
  • Bevaka och analysera nya regler och ny lagstiftning
  • Ifs policys och instruktioner - bidra med utveckling och hantering av våra interna regler samt ge stöd avseende implementering

Vem är du

Du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet av regelefterlevnad, revision eller internkontroll. Du har en högskoleexamen inom juridik eller ekonomi.

Som person är du driven, affärsorienterad och har en god förmåga att prioritera och hålla tidsramar. Du är en tydlig kommunikatör och trivs med att hålla presentationer vid behov. Vidare är du analytisk, strukturerad och noggrann. Du är proaktiv, ödmjuk och lyhörd i dina kontakter med andra. Du talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat.

Arbetet innebär täta kontakter med verksamheten och det är ytterligare en fördel om du har erfarenhet av gransknings- och kontrollarbete. Arbetet ställer även höga krav på integritet och gott omdöme.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande och intressant tjänst i en nordisk organisation. Tjänsten är placerad i Bergshamra. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.