Annons

Annons

Compliance Officer till Didner & Gerge Fonder

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Didner & Gerge är ett välrenommerat och fristående fondbolag grundat 1994 som bedriver en aktiv förvaltning av egna fonder med målet att skapa god avkastning. Vår investeringsfilosofi går ut på att leta efter bolag som vi bedömer har potential till en god utveckling. Vi är uthålliga och långsiktiga och tar inte hänsyn till kortsiktiga svängningar på börsen. Det viktiga för oss och för våra kunder är resultatet på lång sikt.

Vi söker nu en driven och prestigelös Compliance Officer. Tjänsten är förlagd både till vårt kontor i Uppsala samt det i Stockholm.

Om rollen

Som Compliance Officer kommer du att bli en viktig del i utbyggnaden av vår compliancefunktion. 

Du ges möjlighet att utvecklas och växa i en spännande miljö där du kommer arbeta med varierande uppgifter nära verksamheten. Inledningsvis kommer du att stödja vår befintliga Compliance Officer, för att sedan stegvis få utökat eget ansvar. 

Till dina arbetsuppgifter hör b.la. följande:

  • Att vara med och utarbeta riktlinjer, policys och instruktioner.
  • Att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller.
  • Att ge råd och stöd till verksamheten.
  • Att bevaka nya och förändrade regelverk. 
  • Att vara kontaktperson till t.ex. FI och andra myndigheter.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad jurist med minst ett års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från fond- eller banksektorn. Har du tidigare arbetat i en regulatorisk eller granskande roll är detta mycket meriterande.

Som person är du prestigelös, ödmjuk och lyhörd samt besitter hög integritet. Rollen förutsätter också att du är pragmatisk, noggrann och analytisk samt har god organisationsförmåga och stor ansvarskänsla.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Ansök genom att klicka HÄR

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För frågor gällande tjänsten eller bolaget, välkommen att kontakta Peter Ekström på 070-813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se.