Annons

Annons

Compliance Officer till Avida Finans

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 120 anställda, med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. Avidas affärsidé är att erbjuda företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Vi vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Vi stärker nu upp vår compliancefunktion ytterligare och söker en Compliance Officer till vårt huvudkontor i Stockholm

Beskrivning

Som Compliance Officer på Avida Finans kommer du tillsammans med Chief Compliance Officer att utgöra verksamhetens complianceavdelning med ansvar för bolagets regelefterlevnad. Funktionen är direkt underställd VD och rapporterar regelbundet till styrelsen.

Rollen är bred med ett omfattande eget ansvar där du kommer ges stora möjligheter att vara delaktig i utvecklingen och utformningen av såväl rollen som compliancefunktionen. Du kommer ha extra fokus på AML och för rätt person finns möjlighet att på sikt också bli Centralt funktionsansvarig. 

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. 

  • Att löpande ge råd och stöd till verksamheten
  • Att vara delaktig i framtagande och utarbetandet av policys och instruktioner
  • Att medverka då nya produkter och tjänster tas fram
  • Att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller

Vidare kommer du arbeta med utbildning av verksamheten samt bevaka nya och förändrade regelverk samt löpande identifiera och bedöma compliancerisker. Du kommer arbeta nära affärsverksamheten med åtskilliga kontaktytor inom hela organisationen. 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är utbildad jurist och med minst något eller några års relevant arbetslivserfarenhet från reglerad finansiell verksamhet. Har du arbetat med och har erfarenhet av AML är detta synnerligen meriterande. Likaså är det meriterande om du har kunskaper inom GDPR och har erfarenhet av arbete på mindre kreditmarknadsbolag eller banker. 

För att fungera i rollen och passa in i företaget är det viktigt att du är prestigelös, självgående och har hög ansvarskänsla och integritet. Då du kommer arbeta nära verksamheten måste du vidare vara social och utåtriktad samt bra på att kommunicera.

Du arbetar och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Ansökan

Låter det som en intressant roll för dig? Ansök då redan idag genom att klicka HÄR. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till peter.ekstrom@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta Peter Ekström på tfn 070-813 51 85.