Annons

Annons

Compliance Officer till ATG

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

ATG är ett spelbolag som ägs av trav- och galoppsporten placerad vid Sveriges största travbana Solvalla. Vi har idag ca 350 medarbetare och satsar på att växa med lönsamhet. Hos oss utvecklas du både som medarbetare och ledare och vi satsar alltid på ständiga förbättringar. Vi erbjuder bland mycket annat en företagstränare, sportvåning, träning under arbetstid och flexibla arbetstider. Till skillnad från andra spelbolag så har ATG inget privat vinstintresse utan överskottet går tillbaka till trav- och galoppsporten. Genom detta så bidrar vi till att ca 30 000 människor runt om i landet kan syssla med det som de älskar, nämligen hästsporten. Eller som vi brukar säga - vi gör Sverige mer levande.

Om rollen

Spelbranschen är inne i en period av kraftig förändring. På kort tid har flera nya regler införts samtidigt som det pågår en omfattande omreglering av spelmarknaden. För att möta framtiden i denna snabbrörliga bransch och alla de regelkrav som ställs på verksamheten behöver vi stärka vår Complianceavdelning ytterligare och söker nu en Compliance Officer.

Du kommer få en viktig roll i utbyggnaden av vår compliancefunktion och ges möjlighet att utvecklas och växa i en spännande miljö där du kommer arbeta brett med varierande uppgifter nära verksamheten och med särskilt fokus på GDPR-frågor. 

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

  • Ge råd och stöd till verksamheten inom Compliancefunktionens ansvar
  • Vara delaktig i utarbetande av riktlinjer, processer, policys och instruktioner
  • Utbilda och informera verksamheten
  • Löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad
  • Bevaka nya och förändrade regelverk

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med högskoleexamen och minst tre års relevant arbetslivserfarenhet samt god erfarenhet av GDPR. Har du erfarenhet av tillsynsarbete från myndighet är detta meriterande, likaså om du har arbetat inom spelbranschen eller finansiellt reglerad verksamhet.

Du besitter hög integritet, är prestigelös och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Det är vidare viktigt att du är bra på att prioritera samt är en god kommunikatör och pedagog som drivs av att arbeta resultatfokuserat nära verksamheten. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka HÄR.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se