Annons

Annons

Compliance Officer med nordiskt ansvar till Veolia

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Ulriikka Uittomäki: 0766-33 14 40

Vi söker en Compliance Officer till den internationella koncernen Veolias nordiska verksamhet. Som Compliance Officer kommer du ha brett ansvar för Internal Control och Compliance inom norden och samarbeta internationellt med Veolias Internal Control. Du agerar även som bolagets DPO.  Tjänsten är placerad på Veolia Nordics huvudkontor i Stockholm. Du rapporterar direkt till CFO.

I arbetsuppgifterna ingår att skapa och säkerställa rutiner och processer för Internal Control. Du implementerar förändringar enligt koncernens guider och standards och uppdaterar dokumentation för den interna kontrollen. Rollen innebär även att du utvärderar interna processer och identifierar förbättringspotential samt genomför åtgärder. Du ansvarar för omvärldsbevakning gällande förändringar i lagar och regler samt efterlevnad av dessa.  Du ser även över risker för bedrägerier samt vidtar förebyggande åtgärder. Gällande DPO delen ansvarar du för att personuppgifter behandlas med respekt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen, inklusive att rätt dokumentation finns på plats. Du är även dataskyddsmyndighetens huvudkontakt.

Resor inom norden förekommer.

Vi söker dig som har en högskolexamen inom ekonomi eller juridik. Du har minst tre års erfarenhet från en liknande roll inom exempelvis Internal Control eller revision. Det är meriterande om du har erfarenhet från återvinningsbranschen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper i ett annat nordiskt språk alternativt franska är meriterande.

Som person är du ansvarstagande och proaktiv, du tar initiativ och kommer med förbättringsförslag. Du arbetar gärna självständigt som en del av ett större team. Du har en förmåga att kommunicera på olika nivåer inom organisationen och trivs med att ha många kontaktytor. För att passa i denna roll är du även analytisk, du arbetar noggrant och strukturerat, utan att ge avkall på effektiviteten.  Vidare har du också en förmåga att se helheter och processer.

Denna tjänst passar dig som vill vara med och utforma rollen i en dynamisk internationell koncern med mål att fortsätta växa.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Veolia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefonnummer 0766 33 14 40.

Med över 160 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller Veolia lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia Nordic AB är moderbolaget för Veolias verksamhet i Norden som har en omsättning på 3,5 miljarder kronor och cirka 1 200 anställda. Verksamheten utgår ifrån 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt. Vi arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att våra anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke. Campus Veolia erbjuder utbildningar som utvecklar både dig och vår organisation. Karriär- och utvecklingsmöjligheterna inom koncernen är många.
 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40