Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Caverions samtliga tjänsteområden, vilket ger dig möjlighet att arbeta nära verksamheten i en bred roll. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom det entreprenadrättsliga området och då bland annat supportera bolagets olika affärsområden där du är delaktig hela vägen från anbudsprocess till implementering. Du kommer ansvara för att upprätta och förhandla avtal och du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat. Du kommer även att hantera bolagets tvister, ibland med stöd av externa ombud. Du kommer vidare ges möjlighet att delta i avdelningens högt uppskattade utbildningsverksamhet, främst inom entreprenadrätt och därtill relaterade områden.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat cirka 3 – 5 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av entreprenadrätt och det är meriterande om du även har arbetat med kommersiell avtalsrätt. Du har ett intresse för hållbarhet och digitalisering och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Vi värdesätter även erfarenhet från andra rättsområden såsom offentlig upphandling, kommersiell avtalsrätt och fastighetsrätt. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har även vana att delta i projekt.

Som person är du prestigelös, har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer och skapa förtroende samt tycker om att ge service. Du är en lagspelare som har förmågan att sätta affären i fokus och hitta pragmatiska lösningar. Vidare är du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat och addera värde i de uppgifter du tar dig an. Du arbetar obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få ta stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av ett juristteam som jobbar nära varandra och hjälps åt samt värdesätter driv och affärsmässighet. Vi eftersträvar alltid att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. På Caverion genomsyras vårt arbetssätt av bolagets fyra värderingar: Innovation – Ansvar – Samarbete – Professionalitet. Att alla våra medarbetare ska få möjlighet att utvecklas och därmed växa med Caverion är något vi värdesätter högt. Hos oss får du arbeta med stora och intressanta uppdrag på ett bolag med starkt fokus på hållbarhet och digitalisering.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Kort om Caverion – Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur på Caverion Smart City.