Annons

Annons

Bolagsjurist till Zmarta Group

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Anna Lensmar-Friedman:
076-000 25 55

Zmarta Group (Zmarta) erbjuder finansiella tjänster mot konsumentmarknaden. Gruppen omfattar varumärken som Zmarta, Freedom Finance och Centum. Bolaget som grundades 1999, har drygt 200 anställda med kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping och Helsingfors. Zmarta ägs av det ledande mediaföretaget Bauer Media Group.

På Zmarta tror vi på att goda resultat skapas genom att alla som arbetar på företaget ges de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Zmarta inspirerar sina medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom få återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation!

Nu önskar vi komplettera vårt Legal-team, bestående av tre kollegor, med ytterligare en bolagsjurist. En affärsnära roll med placering i Stockholm, direktrapporterande till Head of Legal. 

Zmarta är inne i en stark tillväxtfas med många spännande projekt och förvärv i syfte att stärka produktportföljen och sin plats som marknadsledande i Norden. I detta arbete är Legal-funktionen en strategisk Business partner som framförallt fokuserar på att:

 • Identifiera, utvärdera, kontrollera och internt rapportera legala risker,
 • Säkerställa att Zmartas affärsverksamhet bedrivs enligt tillämpliga lagar, förordningar och gällande föreskrifter,
 • Upprätta, förhandla och granska olika typer av avtal,
 • Tillhandahålla rådgivning till koncernledning, bolagsledningar och medarbetare inom Zmarta Group,
 • Stödja ledning och VD vad avser god intern styrning och kontroll.

 I bolagsjuristrollen kommer du dessutom att ge vägledning till affärsverksamheten i en mängd rättsområden bl. a:

 • Avtalsrätt,
 • Konsumenträtt,
 • Marknadsrätt,
 • Försäkringsrätt,
 • Finansiella regelverk, och;
 • Dataskyddslagstiftning.

Vi söker dig som efter juristexamen har ca 5 års erfarenhet av liknande arbete, gärna på ett försäkringsbolag eller ett finansiellt företag. Erfarenhet av försäkringsrätt är särskilt meriterande. Du ska ha en förmåga att självständigt driva och leda projekt. Eftersom rollen innebär att stötta affärsverksamheten i såväl Sverige som Norge, är det också en fördel om du har arbetat med regelverk på nordisk nivå. 

Din personlighet är viktig för oss och vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel och nyfiken på affärsverksamheten. Det är bra om du är ödmjuk och inlyssnande men samtidigt står stadigt i dina bedömningar och har förmågan att fatta beslut. Att arbeta hos oss utmärks av ett högt tempo, fokus på resultat och ett flexibelt klimat, där vi inte sällan behöver styra om prioriteringar utifrån verksamhetens behov. Legal-avdelningen ligger naturligt nära i dialog med våra uppdragsgivare och vi strävar i möjligaste mån efter pragmatiska lösningar. Vi sätter ett stort värde på att göra en skillnad för våra kunder och värdesätter att trivas och ha roligt tillsammans på jobbet! 

I denna rekrytering samarbetar vi med LegalWorks. Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Lensmar-Friedman på tfn 076-000 25 55 alt alf@legalworks.se.