Annons

Annons

Bolagsjurist till Serafim Invest

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
peter.ekstrom@sharprecruitment
070 813 51 85

Serafim Invest är ett entreprenörsdrivet, privatägt investmentbolag som startar, köper och förvaltar bolag med ett tydligt fokus på tillväxt och långsiktighet. Koncernen består av flera bolag i olika branscher med ambitionen att växa ytterligare med helägda bolag.  På våra kontor i centrala Stockholm är vi ca 80 anställda som arbetar tillsammans i en driven och energisk miljö med stort fokus på gemenskap och affärsutveckling.

Din roll

I rollen som bolagsjurist på Serafim Invest arbetar du med ett brett spektrum av juridiska frågor i en spännande och fartfylld verksamhet. Hos oss får du en varierande och utmanande roll som står i nära kontakt med hela verksamheten. Du kommer att verka både i koncernen men också i dotterbolagen, främst vårt finansbolag Promentor Finans och fastighetsbolaget Serafim Fastighet. Detta innebär en stor variation i dina arbetsuppgifter med juridiska frågor som sträcker sig över flera olika rättsområden. 

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a:

  • bolagsrättsliga frågor
  • avtalsjuridik kopplat till de olika verksamheterna
  • fastighetsrättsliga frågor
  • regelefterlevnad kopplad till bank- och finansieringsrörelse
  • GDPR
  • Arbetsrätt

Du kommer att arbeta nära både koncernledning samt VD för respektive dotterbolag och ge råd och stöd till hela verksamheten. Du ansvarar även för kontakt med externa leverantörer av juridiska tjänster.

Hos oss får du en utmanande och utvecklande tjänst med mycket frihet under ansvar. Som jurist på Serafim Invest kommer du att arbeta tillsammans med våra dedikerade medarbetare och rapportera till bolagets vice koncern VD. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm. 

Bakgrund och profil

Vi söker dig med juristexamen och ca åtta års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som bolagsjurist med ansvar för olika juridiska frågor. Har du erfarenhet från investmentbolag eller liknande är detta mycket meriterande. 

För att lyckas i rollen måste du vara initiativtagande, arbeta proaktivt och med affärsfokus i en föränderlig och entreprenörsdriven miljö. Du har hög integritet, är prestigelös, social och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. 

Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är ett måste.

Ansökan 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka HÄR.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.