Bolagsjurist till Securitas Sverige

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag – att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Securitas Sverige är ett dotterbolag till Securitas AB och ansvarar för den svenska verksamheten. Securitas AB är börsnoterat i Large Cap-segmentet på Nasdaq Stockholm och har en global marknadsnärvaro.

Vad kan vi erbjuda dig?

Det här är en möjlighet för dig som vill utvecklas, har ett stort affärsmässigt intresse och vill arbeta verksamhetsnära i en prestigelös, intensiv och flexibel miljö. Som bolagsjurist på Securitas Sverige kommer du att få arbeta som generalist med en stor variation av legala frågor som kan uppstå i verksamheten och vi söker dig som sätter värde på att få arbeta brett. Securitas Sverige är landets största arbetsgivare inom vår bransch. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

Om rollen

I den här rollen kommer du bland annat att arbeta inom compliance, offentlig upphandling, avtalsrätt inkl. personuppgiftsbiträdesavtal, konsumenträtt, marknadsföringsrätt, konkurrensrätt, anti-korruption, visselblåsning och affärsetik, insolvensrätt/obeståndsrätt, bolagsstyrning samt M&A m.m. I det dagliga arbetet kommer du bland annat att:

  • Granska och förhandla avtal inkl. personuppgiftbiträdesavtal samt arbeta med att skapa nya avtalsmallar och uppdatera våra standardmallar.
  • Hålla interna utbildningar inom exempelvis avtalshantering m.m.
  • Skapa och uppdatera olika styrdokument såsom legala policies samt övervaka och stötta i olika processer som berör legal samt revision i efterlevnad av tillämplig lag och tillämpliga policies etc.
  • Göra riskbedömningar och arbeta både operationellt samt proaktivt med att balansera företagets riskexponering.
  • Vara kontaktperson till sälj inom det Legala teamet och ansvara för säljprocessen samt styrdokument för sälj.
  • Stötta organisationen i diverse legala frågor och projekt m.m.

Rollen passar dig som trivs med att jobba både självständigt och att samarbeta med andra i olika team där du har förmånen att jobba nära olika kollegor i verksamheten. Du arbetar både operationellt och proaktivt tillsammans med organisationen för att nå bra resultat.

Du rapporterar till Head of Legal i Securitas Sverige. Det legala teamet inom Securitas Sverige som består av totalt tre jurister ansvarar till stor del för legala områden inom systerbolagen Securitas Retail AB samt Securitas Technology Sverige AB. Vi är baserade på Kungsholmen i Stockholm och tillämpar ett hybridanpassat arbetssätt.

Om dig

Vi söker dig som är jurist och har minst tre års arbetslivserfarenhet inom affärsjuridik, från advokatbyrå och/eller annat bolag, med inriktning på kommersiell avtalsrätt och offentlig upphandling. Det är meriterande om du har erfarenhet av konkurrensrätt, M&A, konsument- och marknadsföringsrätt, obeståndsrätt och/eller tvistehantering. Även tingstjänstgöring är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är jordnära, positiv och tycker om att träffa nya människor i din vardag och har lätt för att föra dialog med olika typer av personligheter. Vi förutsätter att du är noggrann, driven, självständig analytisk, och duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. För att trivas i rollen behöver du besitta förmågan att snabbt kunna analysera risker, vara trygg i din yrkesroll, ha förmågan att prioritera och stimuleras av att simultant arbeta med olika typer av arbetsuppgifter och projekt. Vidare behöver du gilla att arbeta serviceinriktat mot organisationen men också ha förmågan att vara saklig och säga ifrån när det behövs.

För anställning inom Securitas kräver vi att du:

– Blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag,
– Genomgår lämplighetstest med godkänt resultat,
– Har ordnad privatekonomi,
– Är ostraffad, och
– Är drogfri.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på 070-241 22 27, tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 0733-99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan – klicka HÄR.

Lediga jobb

Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Jurek

Group Legal Counsel – Labour law, AB Volvo

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Jurek

Nordic Surrogacy söker jurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-23
Jurek

Stockholm Live söker Junior Legal Counsel

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Sharp

Erfaren bolagsjurist till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2023-12-17
Sharp

Senior Internal Auditor to Skanska

Stockholm, Göteborg, Malmö
|
Sharp

IT Internal Auditor to Skanska

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-17

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons