Bolagsjurist till New Wave Group (publ) i Göteborg

Placering

Göteborg

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

 

Brinner du för både juridik och affär? Söker du en tjänst där du får arbeta nära affären och ta stort eget ansvar i en verksamhet där beslutsvägarna är korta? Då kan detta vara möjligheten du väntat på!

Om New Wave Group

New Wave Group är en börsnoterad tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. Koncernen, där moderbolaget är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap, består av ca 70 operativa bolag i Europa, Nordamerika och Asien. Några av våra mest kända varumärken är Craft, Cutter & Buck, Clique, Orrefors, Kosta Boda och Sagaform.

New Wave Group växer och söker nu ytterligare en bolagsjurist som vill utvecklas tillsammans med verksamheten.

Om tjänsten

Som bolagsjurist kommer du att vara anställd i moderbolaget med placering på huvudkontoret i centrala Göteborg, men du kommer att arbeta med alla koncernens bolag.

Du kommer att arbeta brett inom flera olika affärsjuridiska rättsområden och jurisdiktioner, med fokus på kommersiella avtal, bolags- och börsrätt samt förvärv. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att upprätta, granska och förhandla avtal, säkerställa regelefterlevnad, M&A, arbeta med omstruktureringar och omorganisationer, hantera tvister och att ge löpande intern rådgivning.

Som bolagsjurist på New Wave Group kommer du att jobba i en internationell miljö, vara nära affären och ”hålla många bollar i luften”. Här är verkligen ingen dag den andra lik.

Om dig

Vi söker dig som har en juristexamen samt två–tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist. Du har erfarenhet av och intresse för affärsjuridik och affärsverksamhet.

Du känner dig bekväm med att jobba på såväl svenska som engelska. Ytterligare språkkunskaper kan vara meriterande.
På New Wave Group finns idag två seniora jurister, som kommer att stötta dig i ditt arbete. Men, du förväntas att jobba självständigt och ta såväl egna initiativ som ansvar för ditt arbete.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar New Wave Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan att ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se alternativt på telefon 076-002 69 22.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

Jurek

Bolagsjurist till New Wave Group (publ) i Göteborg

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2023-06-26
Jurek

Ports Group i Malmö söker Varumärkesjurist

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-25
Jurek

Gillis Edman söker familjerättsjurist

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2023-05-25
Jurek

Bolagsjurist till Remondis Maintenance & Services

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-05
Jurek

Bolagsjurist till Kronans Apotek

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-23
Jurek

Lindhés Advokatbyrå söker biträdande jurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-19
Jurek

Setterwalls söker senior jurist med fokus på leveransavtal

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Senior Legal Counsel GRC to Perstorp Group

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-12
Jurek

Senior jurist inom entreprenadrätt till Foyen

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-10
Jurek

Kronans Apotek söker DPO

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons