Snabbfakta

Ort

Stockholm

Omfattning

Heltid

Har du frågor om tjänsten?

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via matilda.karlsson@jurek.se.

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 88 anställda och äger 59 fastigheter till ett värde om 36,8 miljarder kronor (30 juni 2021). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

Nu söker vi en bolagsjurist som vill arbeta verksamhetsnära och fortsätta att utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du, tillsammans med Chefsjuristen, utgöra en legal stödfunktion och rådgivare till verksamheten. Du kommer bland annat att arbeta med juridiska frågor som blir aktuella vid uthyrning av kommersiella lokaler, förvaltning av fastigheter, projektutveckling och köp och försäljning av fastigheter och bolag. Du har ett nära samarbete med hela organisationen och rapporterar direkt till Chefsjuristen. En stor del av arbetsuppgifterna kommer att bestå av att stödja organisationen med löpande juridisk rådgivning, avtalsgranskning, förhandling av avtal, kompetensutveckling, biträda vid förhandlingar och tvister och hantering av bolagsrättsliga och andra juridiska frågor inom organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på fastighetsbolag eller liknande eller på advokatbyrå och med särskild erfarenhet av hyresrättsliga frågor. Erfarenhet av övrig fastighetsrätt, avtalsrätt och bolagsrätt är meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv, självgående och tar gärna egna initiativ. Du är även ansvarstagande, engagerad och nyfiken och trivs med att arbeta i en organisation med hög servicenivå och bitvis högt tempo. Vidare är du prestigelös och har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Du förutsätts arbeta obehindrat både på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en bred och verksamhetsnära roll i ett spännande bolag. Du kommer ha ett utvecklande arbete i en trivsam arbetsmiljö, mitt i centrala Stockholm. Vidare kommer du att få vara en del av ett härligt team som ställer upp för varandra i strävan mot bolagets gemensamma mål.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Humlegården Fastigheter med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via matilda.karlsson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om vår verksamhet se www.humlegarden.se

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in