Annons

Annons

Bolagsjurist till HeidelbergCement med placering i Liljeholmen

Sista ansökningsdatum: 
23 november 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Rosita von Feilitzen: 073-540 57 07

HeidelbergCement är global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 59 000 medarbetare i 60 länder.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en internationell koncern där du kommer att få arbeta operativt nära verksamheten. Eftersom tjänsten är ny kommer du även att få vara med och utforma rollen tillsammans med verksamheten. Du kommer att rapportera till vår CFO för HeidelbergCement och kommer att ha stöd från extern advokatbyrå.

Ditt uppdrag

Du kommer att ge support till alla avdelningar inom HeidelbergCement koncernen i Norden, vilket innebär att Du kommer att arbeta brett. Du kommer att skriva, granska och förhandla avtal, sköta bolagsformalia, ansvara för GDPR, hålla i internutbildning och mycket mer.

Vi söker

Vi söker dig med en svensk jur. kand. och gärna några års erfarenhet från advokatbyrå.

Du är lösningsorienterad och sätter affären först utan att ge avkall på det legala och som person är du prestigelös och tycker om att ge service. Vi arbetar ofta i projekt och du bör därför vara en lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt i andra frågor. Du tar egna initiativ och vill arbeta brett eftersom du kommer att få alla typer av frågor på ditt bord. Vi förutsätter att du är flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt att du behärskar Office-paketet.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och ansökan sker via www.vonfeilitzen.se. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07. Intervjuer kommer att göras löpande. Välkommen med din ansökan senast den 23 november 2018.