Bolagsjurist till Edenred

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vi på Edenred Sweden vill vara glädjespridaren i svenskt arbetsliv och är övertygade om att glada medarbetare ger glada affärer. Därför erbjuder vi må bra-konton som arbetsgivare kan fylla med en eller flera förmåner inom måltid, friskvård och incitament/gåvor.

Edenred med mottot ”Enrich connections. For good”, är noterat på aktiebörsen Euronext Paris är verksamt i 46 länder med närmare 10 000 anställda och hanterar transaktioner till ett värde av 30 miljarder euro årligen, främst via digitala format.

Vi kallar det för ”Sunshine in your wallet” och nu letar vi efter en ny kollega som ska hjälpa oss att skina.

Som jurist hos Edenred kommer du bli del av team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet.

Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda. Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist för Edenred Sverige och Edenred Finland ger du juridiska råd och stöd till verksamheten avseende allmän affärsjuridik men med fokus på tillämpningen av gällande dataskyddslagstiftning. Rollen innebär också att vara Local Data Protection Correspondent för Edenred Sverige och Edenred Finland.Rollen rapporterar till VD med en matrisrapportering till vår globala Data Protection Officer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat gå ut på att:

• Bistå i avtalshantering såsom avtalsförhandling, upprättande och granskning av avtal
• Bistå i bolagsrättsliga frågor
• Agera nyckelperson i dataskyddsfrågor
• Genomföra Edenred Groups dataskyddsprojekt för att säkerställa efterlevnad på lokal nivå och regelbundet rapportera nuläge
• Förbereda och uppdatera lokal dataskyddsdokumentation så som integritetstexter, personuppgiftsbiträdesavtal, rutinbeskrivningar, och genomföra konsekvensbedömningar, intresseavvägningar, och leverantörsanalyser
• Regelbundet genomföra utbildningar och onboarding
• Bistå verksamheten med juridiska bedömningar utifrån ett verksamhetsperspektiv
• Omvärldsbevaka utvecklingen av förordningar och standarder när det gäller dataskydd och GDPR specifikt för branschen

Du kommer arbeta med det globala juristteamet i Paris såväl som med lokalt management och övrig organisation i Sverige och Finland.

Tjänsten är relativt nyinrättad och det finns därför stora möjligheter att både påverka utformningen samt att växa rollen.

Vem är du?

Vi söker dig som har mycket god kunskap om och har arbetat med regler för hanteringen av personuppgifter, särskilt GDPR, under ett par år på advokatbyrå, bolag eller myndighet.

Du bör även behärska och vara intresserad av IT-rätt och kunna ta till dig och förstå ny teknologi. Erfarenhet från finansbranschen, särskilt inom sektor för betaltjänster, och eller regulatorisk verksamhet är meriterande.

Som person är det viktigt att du har förmåga att verka både i en internationell miljö och med den lokala verksamheten i Sverige och Finland. Du är en noggrann, pedagogisk, utåtriktad relationsbyggare som tycker om att samarbeta med många olika personer. Internt och extrent.

Du talar och skriver flytande engelska och svenska. Har du dessutom kunskaper i finska så värderas det högt.

Vad du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag och har alla förutsättningar att utvecklas som i rollen. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att arbeta i ett bolag som tillhandahåller en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Hos oss får du:

• Kollektivavtal och flextid
• Möjlighet att välja hybrid mellan kontor och distansarbete
• Ett må bra-konto med pengar till lunch och friskvård

Om du frågar oss, ovanligt sköna kollegor

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Edenred med Jurek Rekrytering och Bemanning. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Catarina Isaksson på tel 076-002 69 81 alternativt catarina.isaksson@jurek.se

Om oss

Edenred är ett ledande fintechbolag som förenklar och förbättrar arbetslivet för människor i 46 länder. Våra över 10 000 medarbetare strävar efter att göra arbetslivet säkrare, effektivare och mer användarvänligt, och därmed bättre, för alla. Koncernen hade 2019 en affärsvolym på 31 miljarder euro, främst via digitala format. Edenred är börsnoterat på Euronext Paris och aktien ingår i indexen CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe och MSCI Europe. Edenred Sweden erbjuder tjänster som förbättrar produktiviteten för företag, bland annat genom att öka hälsa, välmående och motivation hos dess medarbetare. Vår produktportfölj innefattar Edenred Lunchförmån, Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.

Lediga jobb

Genom
Tjänst

Atrium Ljungberg söker Chefsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Granitor söker bolagsjurist med entreprenadrätt som fokus

Placering
Stockholm, Göteborg
Genom
Tjänst

DPO till Lidl

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

IGNIS söker familjerättsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult i Stockholm

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Group Tax Manager to Sweco

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel till Didner & Gerge

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

PostNord söker bolagsjurist med IT-inriktning

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Malmö stad söker stadsjurist till miljöförvaltningen

Placering
Malmö
Genom
Tjänst

Keolis söker Senior Bolagsjurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons