Bolagsjurist till DOZ Apotek

Placering

Stokcholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Hos oss på DOZ apotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att nå högre höjder, dagligen. Dessutom är vi mitt i en re-branding, har sedan sommaren 2021 nya internationella ägare och har nyligen expanderat vår e-handelsverksamhet.

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs.

Genom att sänka tröskeln till att må bra kan vi skapa mer hälsa, för fler människor. Hos DOZ Apotek ger vi råd med mera.

 

Arbetsbeskrivning

Som jurist på DOZ Apotek arbetar du nära affären och den operativa verksamheten dvs stöttar både den och ledningen med såväl legala som regulatoriska frågor. Du arbetar med avtalsrätt, hyresrätt, bolagsrätt men även med annan affärsjuridik i bred bemärkelse.

Hos oss kommer du också vara ansvarig för GDPR frågor och därmed hantera förekommande policyarbete, riskbedömningar och rapporteringskrav.

I din roll ingår att ha kontakter med våra ägare i Polen och Nederländerna. Du rapporterar i din tjänst direkt till VD för DOZ Apotek.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och erfarenhet från motsvarande roll på annat bolag eller erfarenhet från ovanstående områden från advokatbyrå. Du är driven, självständig och har ett affärsmässigt och pragmatiskt sätt att lösa problem. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete. Det är viktigt med ett stort intresse för affären i alla dess delar.

Liksom övriga på huvudkontoret hos DOZ Apotek uppskattar du att arbeta operativt men du kommer även att delta i det strategiska arbetet. Uppgifterna kommer variera och spänna över många rättsområden och frågeställningar vilket gör att du måste vara tillräckligt erfaren för att ha en bred kompetens och dessutom en utvecklad förmåga att bedöma när det finns risker och hur dessa bäst hanteras.

DOZ Apotek är ett värdedrivet bolag så vi söker dig som delar våra värderingar: Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.

Du har en stark kommunikativ förmåga, muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska och är en god pedagog som kan förklara komplicerade förhållanden på ett enkelt begripligt sätt.

Vad erbjuder vi?

I din roll kommer du ha stor möjlighet att utveckla och påverka både arbetssätt och organisation. Du kommer till ett entreprenörsdrivet företag. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonusprogram, flexibel arbetstid, goda utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor!
Vi sitter i trevliga kontorslokaler vid Södra Station.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar DOZ Apotek med Jurek. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Catarina Isaksson på tel 076-002 69 81 alternativt catarina.isaksson@jurek.se

 

Lediga jobb

Dataskyddsjurist till Humana-koncernen

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Bolagsjurist till Humana-koncernen

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-16
Sharp Recruitment & Consultans

Legal Contract Manager Nordic & Baltic to Schneider Electric

Lund, Ballerup, Solna
|
Sista ansökningsdag 2023-04-15

Affärsfokuserad Compliance Officer till Pareto Securities

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Jurist till Bostadsrätterna

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Förhandlingschef till Swedavia

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Bolagsjurist till DOZ Apotek

Stokcholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Ropo Legal söker en processjurist till Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Compliance Officer till Skandias Koncerncompliance

Sista ansökningsdag 2023-04-08

Bonnier News söker DPO

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-03-08

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons