Snabbfakta

Ort

Varberg

Har du frågor om tjänsten?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se

Vill du arbeta som bolagsjurist i ett internationellt verksamt finansbolag i digital framkant?

Arvato är en del av Arvato Financial Solutions som är ett internationellt finansbolag som skapar lönsamma kundresor med datadrivna finansiella produkter. Våra cirka 7 000 medarbetare finns i 15 olika länder. Bland våra kunder finns såväl lokala tillväxtföretag som internationella koncerner med stora transaktionsvolymer. Vi lägger grunden för smarta beslut genom hela kundresan, från fakturering till betalning, samtidigt som vi ökar den ekonomiska säkerheten. Tillsammans bygger vi kundens plattform för tillväxt.

Arvato Financial Solutions ingår i sin tur i den privatägda media-, service- och utbildningskoncernen Bertelsmann med över 130 000 anställda i 50 länder.

Arbetsbeskrivning

Initialt kommer rollen att ha en processjuristinriktning för att senare gå mot en bredare bolagsjuristroll. Du kan även komma att få ansvar för vissa "key accounts" samt bli dedikerad som expert mot vissa branscher. Rollen kommer att utvecklas allteftersom utifrån verksamhetens behov och inte minst utifrån dina egna styrkor och drivkrafter.

I processjuristrollen kommer du huvudsakligen att arbeta med tvister och processer som ombud för Arvato och Arvatos klienter. Detta ansvarsområde innefattar bland annat att självständigt driva och ansvara för processerna; så som att upprätta stämningsansökningar, yttranden, ha kontakt med motparter och domstol samt att uppträda i rätten som ombud.

I rollen ingår även att vara rådgivare internt till hela AFS-organisationen i löpande juridiska frågeställningar, att delta i kundmöten och att upprätta och granska avtal, att göra rättsutredningar och att analysera nya produkter och tjänster. Vidare ingår det att delta i olika förbättringsinitiativ kopplade till såväl Legalavdelningen som till andra områden, tillsammans med andra jurister och tillsammans med representanter från andra funktioner i såväl Sverige som andra länder.

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen som har två till tre års erfarenhet av relevant juridiskt arbete med processvana från domstol och/eller annat bolag i motsvarande bransch.
Notarietjänstgöring och erfarenhet från finansbranschen är meriterande.

Som jurist är du strukturerad, noggrann och har en väl utvecklad analytisk förmåga samtidigt som du är effektiv i ditt arbete och kan prioritera. Du har också ett självständigt, serviceinriktat och pedagogiskt arbetssätt samtidigt som du har lätt att samarbeta. Som person tror vi att du är driven och utåtriktad med ett nyfiket förhållningssätt, en önskan att lära dig nytt och förmåga att se och initiera det som kan behöva utvecklas. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Engelska är koncernspråk.

Du erbjuds

Du välkomnas till ett spännande, internationellt tillväxtföretag i digital framkant som står inför en ny strategisk inriktning. Du erbjuds en roll med varierande arbetsuppgifter och stort eget ansvar i en organisation där det finns stor utvecklingspotential för dig som vill framåt och utvecklas.
Arvatos företagskultur karaktäriseras av ett högt medarbetarengagemang som vilar på värderingarna BeBold, BeTeam och BeSmart. I Legalfunktionen kommer dessa värderingar till uttryck bland annat genom initiativrikedom, teamfokus, delegerat ansvar och självledarskap.

Legalfunktionen månar om "work-life balance" och fokus ligger på att man ska jobba effektivt med rätt saker och ha kul under tiden.
Du kommer tillhöra ett team med jurister från såväl Sverige som flera andra europeiska länder och rapportera till Director Legal för ett av Arvato Financial Solutions affärsområden. Legalfunktionen i Varberg består idag av sju personer som i sin tur ingår i Arvato Financial Solutions Legalfunktion med ett 30-tal medarbetare.

Start
Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Område
Varberg, Hallands län

I denna rekryteringsprocess samarbetar Arvato Finance AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se
Vill du arbeta som jurist på ett framgångsrikt företag med ett högt medarbetarengagemang? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urvalet sker löpande.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in