Annons

Annons

Bolagsjurist med intresse för avtal och dataskyddsfrågor

Sista ansökningsdatum: 
13 maj 2019
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar ca 3500 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

Vi söker en bolagsjurist till Moderna Försäkringar. Placeringsort Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi på Moderna Försäkringar erbjuder skadeförsäkring på den svenska- och nordiska marknaden. På Juridik jobbar vi i ett tätt sammansvetsat team inom många juridiska områden. Vi har ett öppet och dynamiskt klimat där vi hjälps åt och har roligt tillsammans. Vi ingår även i Koncernjuridik i Tryg Forsikring A/S i Danmark, med vilka vi har ett givande och stärkande samarbete.

Avdelningen består av sammanlagt åtta jurister varav två bolagsjurister. Vi söker nu en ny bolagsjurist med intresse för dataskyddsfrågor och därtill hörande avtal. I rollen ingår att bistå vid avtalsförhandlingar samt att upprätta avtal. Du kommer även att stötta verksamheten samt ge råd och information kring behandling av personuppgifter. Det ingår dessutom att ansvara för och sätta upp governance inom dataskyddsområdet. 

Eftersom avdelningen hanterar all juridik som förekommer i ett försäkringsbolag, kan det även komma ifråga att hantera andra uppgifter. 

Din bakgrund

Vi söker dig som är jurist med god inblick i dataskyddsförordningen och dess praxis. Du bör ha jobbat minst fem år som bolags- eller affärsjurist med inriktning att upprätta avtal som innehåller bl.a. personuppgiftshantering.  

Vi vill att du 

  • är noggrann och strukturerad och samtidigt snabb
  • är en social och öppen person
  • har förmåga att hantera såväl stressiga situationer som förändringar
  • har förmåga att fokusera på detaljer utan att glömma helheten.
  • har ett eget driv med stor förmåga att se lösningar och förhandla fram avslut i regresser.
  • kan lösa juridiska frågeställningar på ett korrekt och pragmatiskt sätt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Advice Executive Search. Vill du veta mer, kontakta Andréas Jägermon, tel. 070 27 17 259 eller på e-mail, andreas.jagermon@advice-es.com. Facklig representant är Simon Basdajian
073-65 66 209

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 13 maj 2019.