Snabbfakta

Sista ansökningsdag

20 november 2020

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Om du har frågor om tjänsterna eller om vår verksamhet är du välkommen att kontakta Fredrik Norburg, 08-658 20 80, Pontus Scherp, 08-661 20 80, eller Kristina Ljungström, 08-551 066 69.

Vilka vi är 

Norburg & Scherp Advokatbyrå är en affärsjuridisk nischbyrå specialiserad på tvistlösning. Vi arbetar huvudsakligen som ombud för företag i affärstvister inför domstol och i svenska och internationella skiljeförfaranden. Därtill utses byråns advokater regelbundet till skiljedomare. De tvister vi hanterar för våra klienters räkning rör exempelvis entreprenader, konkurrensrätt, bolagsrättsliga frågor, aktieägaravtal, företagsförvärv, tvister inom bank- och finanssektorn, licensavtal, lokalhyra, immaterialrätt och offentlig upphandling. 

Byråns advokater har lång erfarenhet av att hantera stora och komplicerade tvister. Vi har en hög ambitionsnivå och strävar efter att vara en av de skickligaste byråerna på vårt område. Läs gärna mer om oss på www.norburgscherp.se.

Vem vi söker

Vi söker nu ytterligare biträdande jurister till vår verksamhet. I första hand söker vi dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå eller domstol. Det är särskilt meriterande om du tidigare har arbetat med tvistlösning. Vi tror att du gillar juridik och att du är en engagerad, analytisk, noggrann och ambitiös person som är bra på att uttrycka dig på svenska och engelska. Du är självständig, framåt och har en positiv och lösningsorienterad attityd.  

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter där du får vara delaktig i både klientarbetet och i att utveckla advokatbyrån som företag. Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas som skicklig jurist inom processer och skiljeförfaranden tillsammans med ett team av ambitiösa, trevliga och skickliga medarbetare.

Ansökan 

Du är välkommen att skicka din ansökan tillsammans med cv och betyg med e-post till info@norburgscherp.se. Urval sker löpande och vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 november 2020.

Om du har frågor om tjänsterna eller om vår verksamhet är du välkommen att kontakta Fredrik Norburg, 08-658 20 80, Pontus Scherp, 08-661 20 80, eller Kristina Ljungström, 08-551 066 69. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.