Annons

Annons

Biträdande jurist till Ekenberg & Andersson Advokatbyrå

Sista ansökningsdatum: 
06 oktober 2019
Placeringsort: 
Stockholm

Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå med fokus på svensk och internationell affärsjuridik med kontor i centrala Stockholm. Bland våra klienter återfinns såväl svenska som utländska företag, och genom vårt medlemskap i ILN - International Lawyers Network - har vi starka band till välrenommerade advokatbyråer i ett sjuttiotal länder världen över.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en personlig företagskultur där du uppmuntras till att vara med och göra skillnad. Du kommer ges möjlighet att arbeta med en variation av ärenden med både nationella och internationella inslag. Vi arbetar som ett team och strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera. Som biträdande jurist hos oss kommer du att arbeta med en variation av affärsjuridiska ärenden. Du kommer att arbeta tillsammans med våra övriga jurister samt delta i byråns utveckling av verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist och är särskilt intresserad av affärsjuridik. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och anser att dessa är minst lika viktiga som meriter.

Vi tror att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer samt god servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har även förmågan att arbeta framåt och att ta initiativ. Då vi arbetar i en internationell miljö och har ett nära samarbete med advokatbyråer i hela världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper och notarietjänstgöring är meriterande.

Din ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet, examensbevis samt relevanta intyg. Ansökan och eventuella frågor skickas till rekrytering@ekenbergandersson.se senast den 6 oktober 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!