Snabbfakta

Sista ansökningsdag

31 maj 2021

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Ansökan och eventuella frågor skickas till rekrytering@ekenbergandersson.se senast den 31 maj 2021.

Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå med fokus på svensk och internationell affärsjuridik med kontor i centrala Stockholm. Bland våra klienter återfinns såväl svenska som utländska företag, och genom vårt medlemskap i ILN - International Lawyers Network - har vi starka band till välrenommerade advokatbyråer i ett sjuttiotal länder världen över.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en personlig företagskultur där du uppmuntras till att vara med och göra skillnad. Du kommer ges möjlighet att arbeta med en variation av ärenden med både nationella och internationella inslag. Vi arbetar som ett team och strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera. Som biträdande jurist hos oss kommer du att arbeta med en variation av affärsjuridiska ärenden. Du kommer att arbeta tillsammans med våra övriga jurister, samt delta i byråns utveckling av verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist och är särskilt intresserad av affärsjuridik. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och anser att dessa är minst lika viktiga som meriter.

Vi tror att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer samt god servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har även förmågan att arbeta framåt och att ta initiativ. Då vi arbetar i en internationell miljö och har ett nära samarbete med utländska advokatbyråer är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper och notarietjänstgöring är meriterande.

Din ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet, examensbevis samt relevanta intyg. Ansökan och eventuella frågor skickas till rekrytering@ekenbergandersson.se senast den 31 maj 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in