Annons

Annons

Biträdande jurist till AG Advokat

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

AG Advokat är en av Sveriges ledande byråer inom entreprenad- och fastighetsrätt. Våra medarbetare är specialiserade inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av komplicerade byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 80 medarbetare och sitter i ljusa, moderna lokaler i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om byrån här.

På AG Advokat månar vi om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Våra medarbetares kompetens och förmåga är avgörande för att bibehålla den starka position vi har inom våra verksamhetsområden. Vi eftersträvar högsta kvalitet i allt vi gör och söker därför marknadens främsta jurister.

Om rollen

Du kommer att arbeta med entreprenadjuridik med särskild inriktning mot projektutveckling. Det innebär att du företrädesvis arbetar proaktivt genom att granska, upprätta och förhandla de avtal som används inom bygg- och fastighetsutveckling (entreprenad- och konsultavtal). Du kommer också att följa pågående entreprenadprojekt med löpande rådgivning och hantering av uppkomna tvister. Genom att arbeta nära såväl seniora jurister som välrenommerade delägare får du rätt förutsättningar och verktyg för att utveckla en djup specialistkompetens inom entreprenad- och konsulträtt med en särskild vinkling mot avtalsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har mycket goda akademiska meriter. Tingstjänstgöring och tidigare erfarenhet från advokatbyrå eller liknande är meriterande. Vi tror att du som söker är noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga och vilja att delta i byråns och arbetsgruppens utveckling. Vi arbetar ofta nära våra klienters verksamhet såsom ”externa bolagsjurister” och vi värdesätter därför egenskaper som affärsmässigt fokus och engagemang. Även ett visst mått av kreativitet är viktigt för att kunna leverera relevant och lösningsorienterad rådgivning. 

Vi erbjuder

  • En möjlighet att få arbeta på en ledande byrå
  • Löpande kompetensutveckling genom AG Akademin
  • En härlig kultur och sammanhållning med många personalaktiviteter, såsom årlig byråresa, sommar- och julfest samt regelbundna after works
  • Moderna lokaler i centrala Stockholm
  • Generösa förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningar
  • En omväxlande vardag där du är involverad i flera delar av organisationen

Din ansökan

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) via vår karriärsida, http://karriar.agadvokat.se. Frågor om tjänsterna besvaras av HR-assistent Sofie Holmbring, telefon 08-677 18 09 eller sofie.holmbring@agadvokat.se.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Jämställdhet och mångfald

AG ska vara en arbetsplats där medarbetarna trivs och där varje medarbetare har samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter. Läs mer om AGs jämställdhets- och mångfaldsmål här.