Biträdande jurist med inriktning på Private Equity till Andulf Advokatbyrå

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Andulf har varit en fokuserad boutiquebyrå sedan starten för närmare 20 år sedan och vi erbjuder fullservice inom vår nisch – Private Equity och alternativa investeringar. Vi sätter stor ära i att leverera juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet och har fått förtroendet att representera flera av de största och mest välrenommerade aktörerna på marknaden.

Vi har ett stort inflöde av nya spännande uppdrag och vill därför utöka vårt team ytterligare med en biträdande jurist som vill växa och utvecklas med oss.

Vad erbjuder vi

Andulf har sitt ursprung i en av de största svenska byråerna, vilket präglar såväl oss som arbetar här som vår klient- och kunskapsbas. Samtidigt har vi som boutiquebyrå haft frihet att forma vår företagskultur och skapa en arbetsmiljö som möjliggör och uppmuntrar prestigelöshet, samarbete, omtanke, respekt för varandra och möjlighet att kombinera karriären med familj och fritid. Vår storlek och företagskultur gör det också möjligt för oss att snabbt ta tillvara på de möjligheter som teknikutvecklingen kommer att ge under de närmaste åren.

Hos oss får du mycket goda möjligheter att utvecklas i din roll som jurist och specialist och vi arbetar aktivt för att maximera kunskapsspridning i organisationen och stötta varje anställd i den individuella utvecklingen på det sätt som passar individen bäst. På Andulf arbetar vi i små team och nära våra klienter vilket gör att varje medarbetare får en central roll.

Om rollen

Byråns nisch erbjuder stor bredd då vi arbetar med såväl de största institutionerna (AP-fonder, försäkringsbolag, EU-institutioner osv) som de mest välrenommerade riskkapitalfonderna och deras portföljbolag. Bakgrunden till de investeringar vi analyserar och förhandlar kan vara såväl kommersiell som politisk och vi arbetar i nära samarbete med beslutsfattarna hos våra klienter.

Vårt branschfokus ger oss en unik insyn i och erfarenhet av marknadens aktörer och relaterade affärer och omfattar flera rättsområden inklusive bolagsrätt, avtalsrätt, skatterätt, finansmarknadsrätt och fastighetsrätt.

Du blir del av vår fondgrupp med huvudsakligt fokus på klienter som etablerar fonder eller investerar i fonder. För att bli en kompetent fondjurist krävs förståelse för fondernas verksamhet och som medarbetare i fondgruppen kommer du också att arbeta med vårt M&A-team för att få nödvändig insyn i och erfarenhet av de transaktioner som är kärnan i fondernas verksamhet.

Om dig

Vi söker dig som har juristexamen med 2–4 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller bolag. Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt, är ett krav.

Erfarenhet av fondjuridik är meriterande men även erfarenhet av transaktioner eller finansiering involverande riskkapitalaktörer kommer att tillmätas betydelse.

Eftersom vi har en stark samarbeteskultur är det viktigt för oss att du är en god lagspelare. Du kommer att arbeta med kollegor som drivs av att ha spjutspetskompetens inom sitt gebit och som alltid arbetar med ett starkt klientfokus. Vi söker dig som delar våra värderingar och vill få möjlighet att fortsätta utvecklas och bli riktig specialist inom vår nisch.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående företaget, teamet eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se alternativt Ellen From på 0733 44 47 48 eller ellen.from@sharprecruitment.se

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om oss

https://www.andulf.com/

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons