Biträdande jurist inom konkurrensrätt till Baker McKenzie

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå och en av världens ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Byrån växer och vi söker nu en biträdande jurist till verksamhetsgruppen Antitrust & Competition.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta brett inom svensk och europeisk konkurrensrätt. Arbetsuppgifterna kommer bl.a. bestå av hanteringen av företagsförvärv, fusioner och joint ventures, upprättande och granskning av avtal, affärsstrategier och ärenden rörande missbruk av dominans respektive misstänkt kartellsamverkan.

Du kommer dagligdags att få arbeta tillsammans med kollegor i andra länder samt nära klienterna och du kommer tidigt att få stort eget ansvar. Många av våra uppdrag innebär gränsöverskridande arbete. Bland våra uppdragsgivare finns många av de främsta svenska och internationella företagen.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din juristkarriär och som efter avslutad juristexamen har arbetat något/några år med konkurrensrättsliga frågor. Du har goda akademiska meriter och vi tror att du har arbetat med konkurrensrätt på en annan advokatbyrå, Konkurrensverket eller Europeiska Kommissionen.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en internationell organisation och vill växa och utvecklas på byrån. Du är engagerad och lösningsorienterad och har förmågan att se helheten i affären. I en grupp är du en lagspelare som har mycket god samarbetsförmåga och social förmåga. Vidare är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du tycker också att det är utvecklande att arbeta med flera projekt samtidigt och är van att arbeta självständigt mot deadlines. Precis som oss värdesätter du hårt arbete samt ödmjukhet.

Då den största delen av ditt arbete kommer att utföras på engelska måste du kunna arbeta helt obehindrat på både engelska och svenska.

Du erbjuds:

Du får möjligheten att komma till en internationell organisation där verksamheten är fokuserad till respektive verksamhetsgrupp oavsett land eller kontor. Vi satsar mycket på utvecklingsprogram, både för personlig utveckling och karriärsutveckling. I gruppen Antitrust & Competition arbetar du i ett tätt samarbetande team och det finns goda möjligheter att åka på utbyte till något av våra andra kontor. Baker McKenize är en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, fotbollsturneringar utomlands och AW:s på Stockholmskontoret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Stora, välkända klienter. Fokus på innovation. Utmanande arbete. Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå – och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

Vi är ett sammansvetsat team på 125 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 12 500 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001. Läs mer på www.bakermckenzie.com

Lediga jobb

Genom
Tjänst

Atrium Ljungberg söker Chefsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Granitor söker bolagsjurist med entreprenadrätt som fokus

Placering
Stockholm, Göteborg
Genom
Tjänst

DPO till Lidl

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

IGNIS söker familjerättsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult i Stockholm

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Group Tax Manager to Sweco

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel till Didner & Gerge

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

PostNord söker bolagsjurist med IT-inriktning

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Malmö stad söker stadsjurist till miljöförvaltningen

Placering
Malmö
Genom
Tjänst

Keolis söker Senior Bolagsjurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons