Annons

Annons

Biträdande jurist inom Fastighetsrätt till DLA Piper

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. På kontoret i Stockholm är vi idag 160 medarbetare. Fastighetsgruppen arbetar med alla områden inom fastighetsrätten såsom hyres- och bostadsrätt, arrende- och övriga nyttjanderätter, entreprenadjuridik, förvärv och försäljning av fastigheter, exploatering, bygglov och planfrågor m.m. 

Fastighetsgruppen växer och vi söker nu en biträdande jurist med stort intresse för allmän fastighetsrätt samt miljö- och tillståndsfrågor. Vi erbjuder dig att bli del av ett team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer. 

Som biträdande jurist på DLA Piper arbetar du nära våra delägare och biträdande jurister i aktuella ärenden och får tidigt klientkontakt. Genom det får du affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i konsultrollen. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du som jurist ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. 

Din profil

Vi söker dig som är i slutet av din tingstjänstgöring och dig som har 2-4 års erfarenhet från advokatbyrå. För att kunna bli en bra affärsjurist är det viktigt att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer och god servicekänsla. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande rekrytering. Ansökan skickas in via vår hemsida www.dlapiper.com.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, linda.warn@dlapiper.com.

Välkommen med din ansökan!
 

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.