Annons

Annons

Bird & Bird söker en M&A-jurist

Sista ansökningsdatum: 
16 december 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är världsledande inom IP och en av de ledande advokatbyråerna i världen inom bl.a. teknologi, kommunikation och media. Vår vision är att vara den världsledande byrån för branscher som arbetar med eller förändras av modern teknologi.

Med 29 kontor i 20 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen och oavsett om du som medarbetare arbetar från kontoret i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur. Kontoret i Stockholm finns i MOOD-huset och sysselsätter omkring 65 personer.

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet av M&A på advokatbyrå och som nu letar efter nya utmaningar. 

Är du intresserad av en arbetsplats som både engagerar och inspirerar? Vi befinner oss i ett expansivt skede och vår M&A-grupp (som är en del av Corporate-gruppen) behöver nu förstärkning av en erfaren jurist vars hjärta klappar lite extra för private equity relaterade transaktioner och som vill vara med och utveckla M&A gruppen med oss. Vi jobbar gränsöverskridande mellan våra kontor runt om i hela världen och vill vara det självklara valet för klienter inom framför allt Technology & Communications. Parallellt satsar vi aktivt på att stärka det nordiska samarbetet mellan våra kontor i Helsingfors och Köpenhamn och ser det som meriterande om du arbetat på en internationell byrå och kommunicerar på nordiska språk, utöver svenska och engelska. Vår Corporate-grupp består idag av 16 medarbetare och utgör vår största praktikgrupp på byrån. I takt med att vi nyligen har rekryterat delägare till M&A, söker vi nu nya kollegor som vill vara med på resan att bygga upp en stark M&A-grupp i Norden.

Bird & Bird har en lång historia som sträcker sig tillbaka till år 1846. Mycket har hänt sen dess och redan i slutet av 90-talet var vi bland de första byråerna att organisera våra rättsområden (Stockholmskontoret täcker idag åtta olika rättsområden) utifrån branschområden. Tack vare detta kan vi erbjuda våra klienter expertis och rådgivning i världsklass som matchar klientens specifika affärsbehov. Vi rådger klienter inom branscherna; Aviation, Automotive, Energy & Utilities, Financial Services, Life Sciences and Healthcare, Media, Entertainment & Sport, Retail & Consumer samt Technology & Communications. 

Hos oss ger vi dig utrymme till att växa och vidga dina vyer, både i den personliga utvecklingen och i rådgivning över hela världen.  Att du bidrar till den goda stämningen med positiv attityd och kamratskap värdesätter vi mycket högt. På Bird & Bird arbetar vi aktivt med jämställdhet, miljöarbete och pro bono ärenden (för bland andra Barncancerfonden) och ser gärna att våra biträdande jurister aktivt engagerar sig i dessa frågor. 

Vi arbetar med 60 av världens 100 mest innovativa företag enligt Forbes. Över 60 % av våra 15 största klienter och hälften av våra 100 största klienter internationellt har varit klienter i över tio år. Det är ett väldigt glädjande kvitto på att vår strategi fungerar.

Ansök genom att skicka in ditt cv, personliga brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg via vår hemsida www.twobirds.com. senaste den 16 december 2018. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Vid frågor kontakta:

Svante Karlsson
HR Manager
svante.karlsson@twobirds.com
08-506 320 00