Annons

Annons

Bird & Bird söker biträdande jurist till sin tvistelösningsgrupp

Sista ansökningsdatum: 
20 oktober 2019
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är världsledande inom IP och en av de ledande advokatbyråerna i världen inom bl.a. teknologi, kommunikation och media. Vår vision är att vara den världsledande byrån för branscher som arbetar med eller förändras av modern teknologi.

Med 30 kontor i 20 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen och oavsett om du som medarbetare arbetar från kontoret i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur. Till vårt kontor på Norrlandsgatan 15 i Stockholm söker vi nu en tingsmeriterad jurist med intresse för kommersiella tvister.

Beskrivning av tjänsten

Hos oss kommer du att arbeta med tvistemål och skiljeförfaranden, t.ex. med upprättande av processhandlingar och deltagande vid förhandlingar. Du kommer även att biträda med rättsutredningar. Vår tvistelösningsgrupp arbetar med alla typer av tvister, däribland medling, skiljeförfaranden och processer i domstol. Vår globala täckning och integrerade samarbete mellan kontoren gör att vi kan ge våra klienter en enhetlig service även i internationella tvister och tvister i flera olika jurisdiktioner.

Din profil

Vi söker en biträdande jurist med 2-5 års erfarenhet av processer i allmän domstol samt skiljeförfaranden.
Du är en lagspelare som är noggrann, analytisk och kvalitetsmedveten samt har ett stort intresse för process- och skiljedomsrätt. Du engageras av framgångsrikt samarbete, goda resultat och nöjda klienter. Språket är ett av våra viktigaste arbetsredskap och förutom svenska krävs att du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Är du intresserad av en arbetsplats som både engagerar och inspirerar? Här ger vi dig utrymme till att växa och vidga dina vyer, både i den personliga utvecklingen och i din yrkesroll som biträdande jurist. Minst lika viktigt är det att du bidrar till den goda stämningen med positiv attityd och kamratskap. På Bird & Bird arbetar vi aktivt med jämställdhet, miljöarbete och pro bono-ärenden (för bland andra Barncancerfonden) och hållbarhet är något vi strävar efter kontinuerligt.

Ansök genom att skicka in din cv, personligt brev, betyg från juristlinjen samt i övrigt relevanta intyg. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag är den 20 oktober 2019.

Kontaktperson
Sandra Bråborg
08-506 320 00
sandra.braborg@twobirds.com