Baker McKenzie söker jurist till gruppen Real Estate

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå och en av världens ledande inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential. Hos oss arbetar du med stora och välkända klienter på en byrå med fokus på innovation. Byrån växer inom flera områden och vi söker nu en junior biträdande jurist till Real Estate-gruppen.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist hos oss kommer du att arbeta i en dedikerad och framstående grupp, både i team men även självständigt. Du kommer att arbeta med kollegor såväl på Stockholmskontoret som kollegor i Europa och övriga världen.

Arbetsuppgifterna består bland annat av Due Diligence-arbete, förhandling och upprättande av avtal för förvärv och försäljning av fastigheter och fastighetsbolag samt andra typer av fastighetsrelaterade avtal. Då Baker McKenzie är en ledande aktör inom företagstransaktioner och kapitalmarknad kommer du att arbeta mycket med fastighetsrättsliga frågor kopplade till företagsförvärv, börsintroduktioner, verksamhetsövergångar och omstruktureringar.

Fastighetsgruppen i Stockholm leds av Ylva Hult Palmryd som är en mycket erfaren fastighetsjurist med bred kompetens och ett starkt fokus på fastighetstransaktioner.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din juristkarriär och som har ett starkt intresse för fastighetstransaktioner. Du har goda akademiska meriter och det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med transaktioner i något år på advokatbyrå. Du vill arbeta i en internationell kontext och trivs med att arbeta i ett högt tempo och du vill växa och utvecklas på byrån.

I en grupp är du en lagspelare som har mycket god samarbetsförmåga och social förmåga. Vidare är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du tycker att det är utvecklande att arbeta med flera projekt samtidigt och är van vid att hålla deadlines och att arbeta självständigt. Du har förmågan att se helheten i affären och precis som oss värdesätter du hårt arbete samt ödmjukhet. Då den största delen av ditt arbete kommer att utföras på engelska krävs att du kan arbeta obehindrat på både engelska och svenska.

Du erbjuds:

Du får möjlighet att komma till en internationell organisation där verksamheten är fokuserad till respektive Practice Group oavsett land eller kontor. Vi satsar mycket på utvecklingsprogram, både för personlig utveckling och karriärsutveckling. Du kommer till en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, fotbollsturneringar utomlands och AW:n på Stockholmskontoret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Vi är ett sammansvetsat team på 125 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och verksamheten är klimatneutral sedan 2020 (egen granskning).

Lediga jobb

Genom
Tjänst

Atrium Ljungberg söker Chefsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Granitor söker bolagsjurist med entreprenadrätt som fokus

Placering
Stockholm, Göteborg
Genom
Tjänst

DPO till Lidl

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

IGNIS söker familjerättsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult i Stockholm

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Group Tax Manager to Sweco

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel till Didner & Gerge

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

PostNord söker bolagsjurist med IT-inriktning

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Malmö stad söker stadsjurist till miljöförvaltningen

Placering
Malmö
Genom
Tjänst

Keolis söker Senior Bolagsjurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons