Snabbfakta

Sista ansökningsdag

21 juni 2021

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07. Intervjuer kommer att göras löpande. Välkommen med din ansökan redan idag och senast den 21 juni 2021.

Axbeautyhouse är en fristående inköpsenhet som ansvarar för att skapa ett kommersiellt skönhetserbjudande åt Åhléns och Kicks. Axbeautyhouse är en plattform för att långsiktigt utveckla skönhetsaffären inom Axel Johnson koncernen och möjliggör nya satsningar för att möta dagens och morgondagens skönhetskunder.

Om oss och vårt erbjudande

Du kommer att få möjlighet att vara med om att i en ny roll bygga upp juristfunktionen inom Axbeautyhouse, som är ett dotterbolag till Kicks och hanterar kategorin inköp och varuförsörjning samt private label för Kicks i Skandinavien och Åhléns Skönhet.

Om rollen

I rollen hos oss kommer du att ha en ledande funktion för de andra avdelningarna i företaget genom att skapa tydlighet och vägledning avseende relevanta lagar och standarder för vår verksamhet. Du kommer att skriva, granska och förhandla avtal för hela företaget och arbeta nära verksamheten. Det innebär även att skapa processer och rutiner samt att vara rådgivande i olika legala frågor. Du kommer att arbeta nära och samarbeta med vår Nordic Regulatory Manager och rapportera till CCO. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Om dig

Vi söker dig med cirka fem års erfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag där du arbetat internationellt med kommersiella avtal, EU- och konkurrensrätt samt immaterialrätt. Du har förhandlingsvana, erfarenhet från detaljhandel och av att ha kontakt med olika myndigheter. 

Du bör vara affärs- och lösningsorienterad med en god balans mellan det kommersiella och juridik. Du tycker om att ge råd och arbeta verksamhetsnära. Det är viktigt att du delar våra värderingar och verkar efter att uppnå gemensamma likväl som individuellt uppställda mål.

En stor del av arbetet sker även med internationella aktörer varför att det är viktigt att du är flytande i engelska, såväl tal som skrift utöver det svenska språket.

Ansökning

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg.

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och ansökan sker via www.vonfeilitzen.se. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07. Intervjuer kommer att göras löpande. Välkommen med din ansökan redan idag och senast den 21 juni 2021.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.
Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in