Annons

Annons

Associates med 2-4 års respektive 6-8 års erfarenhet till vår grupp för IT-rätt och immaterialrätt

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Annika Hellgren: 0739606538

Vill du arbeta med utmanande och omväxlande uppdrag inom IT, immaterialrätt och media? Vår specialistgrupp biträder dagligen kunder i komplexa IT-affärer som outsourcing, systemupphandlingar, utvecklingsprojekt, avtal om molntjänster och teknikrelaterade samarbeten av olika slag. Frågor om integritetsskydd och informationssäkerhet ligger också inom vårt specialistområde, liksom avtal och rådgivning i kring exploatering av immateriella rättigheter av olika slag och marknadsföringsfrågor. Vår rådgivning är baserad på mångårig erfarenhet och vi strävar alltid efter att lämna pragmatiska och kommersiellt gångbara råd. Vi hoppas att du vill vara med och långsiktigt fortsätta utveckla vår verksamhet.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Vårt arbetssätt uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling och trivsel. Du kommer att märka att våra kärnvärden, kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör. På en internationell arena blir du en del av vårt inofficiella nätverk, upparbetat med några av världens främsta byråer.

Vem söker vi?

Vi söker just nu två nya kollegor, dels dig som har 2-4 års och dels dig som har 6-8 års relevant arbetslivserfarenhet inom området från advokatbyrå och/eller bolag. För den seniora rollen söker vi gedigen erfarenhet av att självständigt granska, skriva och förhandla olika avtal rörande IT och immaterialrätt och andra kommersiella avtal. Specialistgruppen inom IT-rätt och immaterialrätt har en stark energi och identitet och vi lägger därför också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser givetvis att du har ett intresse för kommersiella avtal samt har en god känsla för språk, eftersom vi arbetar mycket med avtal och andra texter. Vi tror nämligen att grunden för en bra juridisk rådgivning är en god kommersiell förståelse för våra klienters verksamhet och behov.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en företagskultur där du kan vara med och göra skillnad. Du kommer att ges möjlighet att arbeta brett inom specialistgruppens verksamhetsområden, med avtal, utredningar, tvister och regulatoriska frågor.

Självklart har alla medarbetare hos oss en individuellt utformad utvecklingsplan. Du har också en plats i vårt interna utbildningsprogram CQ Academy med fokus på affärsmannaskap och ledarskap. Det finns även möjlighet att prova på att arbeta hos någon av våra klienter eller hos en internationell vänskapsbyrå. Hos oss får du snabbt eget ansvar och därigenom bidrar du till helheten och hjälper oss att ytterligare växa och stärka vår position.

Är du vår framtida kollega?

Ansök redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande. Frågor kan ställas till HR Director Annika Hellgren, 0739606538.