Snabbfakta

Ort

Göteborg

Har du frågor om tjänsten?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Aros Kapital är experter på finansiella tjänster inom bland annat företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Till skillnad från bankerna drivs vi av entreprenörskap och innovation. Vårt bolag värdesätter verksamhetsutveckling och en stark personlig drivkraft. Eftersom vår verksamhet växer behöver vi utöka vår juristavdelning med ytterligare en medarbetare som tillsammans med teamet vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss

Arbetsbeskrivning

I din roll som bolagsjurist hos Aros Kapital kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtalsrätt och bolagsrätt. I arbetet ingår exempelvis att granska och upprätta avtal, bistå i avtalsförhandlingar samt stötta organisationen i kreditfrågor. Du kommer också bistå i upprättandet av styrande dokument, hantera regulatoriska frågeställningar, vara delaktig i verksamhetens olika projekt samt fungera som stöd till verksamheten i juridiska frågor.

Vem du är?

Du är en driven jurist som är trygg i din kompetens och har arbetat i ett eller ett par år med affärsjuridik på byrå eller bolag. Har du arbetat med särskilt fokus mot finansbranschen är detta meriterande. Vi ser gärna att du är en resultatinriktad lagspelare som med ödmjukhet är beredd att anta nya utmaningar och som vill utvecklas i din yrkesroll. Som person är du både flexibel och noggrann och du drivs av att teamet tillsammans ska nå det bästa tänkbara resultatet.

Vad erbjuds du?

Aros Kapital är etablerade i Sverige, Storbritannien och Norge med kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo och London. Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag i en internationell miljö. Vi utmanar branschen och sätter därför högt värde på verksamhetsutveckling.

Aros Kapital omsatte under 2020 ca 355 miljoner kronor med ett resultat på ca. 100 miljoner före skatt. Vi är i ett expansivt skede där vi vill fortsätta att förändra branschen. Vår inställning är att allt är möjligt och därför har vi byggt ett team med stark personlig drivkraft. Du kommer att ingå i vårt team där du får möjlighet att tillsammans med teamet växa med både bolaget och rollen. Du blir en del av ett motiverat gäng som verkar i en dynamisk miljö där egen drivkraft för att skapa förändring och förbättring premieras.

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in