Annons

Annons

Arbetsrättsjurist till DLA Piper

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 160 medarbetare.

Vill du arbeta tillsammans med de främsta arbetsrättsjuristerna och har du själv ett stort intresse för arbetsrätt? Vi erbjuder dig att bli del av ett team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt dagligen hjälper våra klienter i en internationell miljö. DLA Pipers arbetsrättsgrupp bistår klienter i både komplicerade och vardagliga arbetsrättsliga frågor. Du kommer även arbeta med närliggande rättsområden samt allmänna civilrättsliga processer och tvister. Bland våra klienter finns till exempel mediebolag, industriföretag, konsultföretag och banker.

Som biträdande jurist på DLA Piper arbetar du nära våra delägare och biträdande jurister i aktuella ärenden och får tidigt klientkontakt. Genom det får du affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i konsultrollen. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du som jurist ska få möjlighet att utvecklas i rollen som affärsjurist.

Vi söker dig som efter juristexamen har praktisk erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom arbetsrättens område. Det är meriterande om du har gjort tingstjänstgöring. För att kunna bli en bra affärsjurist är det viktigt att du har ett stort intresse och förståelse för affärer och att du har god servicekänsla. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen som biträdande jurist på DLA Piper är det viktigt att du har ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och projekt framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och är angelägen om att nå resultat och deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team och tycker om att utveckla och bibehålla personliga relationer.  

Din ansökan ska bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas in via vår hemsida www.dlapiper.com.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, 070 988 66 47, linda.warn@dlapiper.com.  

Välkommen med din ansökan!
 

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities.Further information can be found at www.dlapiper.com.