Annons

Annons

Ålandsbanken söker Privatrådgivare till Premium Banking i Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
31 mars 2019
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Vill du vara med i vårt vinnarteam! 

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga  kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige. 

Privatrådgivare till Premium Banking i Stockholm  

Inom Premium Banking arbetar vi med ekonomisk rådgivning med en helhetssyn. Vi vänder oss till privatpersoner och företagare med god ekonomi som värdesätter en personlig relation och hög servicenivå.

Vi söker dig som brinner för att skapa och utveckla förtroendefulla kundrelationer. Du har förmågan att kombinera rådgivning med försäljning på ett relevant och professionellt sätt som skapar mervärde för både kunden och banken. Som person är du öppen, har lätt för att nätverka och etablera nya relationer.

Rollens huvudsakliga fokus ligger på placeringar och att utveckla kundernas placeringsaffär. Att skapa nya kontakter och utöka din kundstock är även det en central del av tjänsten. Utöver det ansvarar du också för att utveckla din egen kundbas och tillsammans i team hantera kundens hela engagemang med lån, juridisk rådgivning och övriga banktjänster. 

För att trivas hos oss måste du ha en stark drivkraft och tycka om att ta eget ansvar. Du motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och vill se resultat av ditt arbete.

Din bakgrund 

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som privatrådgivare eller motsvarande, samt innehar Swedsec-licens både för placeringsrådgivning och bolånerådgivning. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet av både placeringsrådgivning och kreditgivning till privatpersoner. Vidare är det meriterande om du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande.

Att bli en del av oss 

Som en del av vårt Premium Banking-team i Stockholm erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord; Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Vill du veta mer? 

Närmare upplysningar kring tjänsten ger Gruppchef Rådgivning Lotta Bondesson, lotta.bondesson@alandsbanken.se eller HR-chef Bodil Edling, bodil.edling@alandsbanken.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Välkommen med din ansökan senast 31.03.2019. Urval och intervjuer sker löpande.