Annons

Annons

Aktuarie inom Sak till Länsförsäkringar AB

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Malin Sager
073 690 36 05

Tjänsten

Aktuarieavdelningen deltar i flertalet av företagets processer kring styrning, bokslut, riskmodellering samt rapportering. Med specialistkunskap inom försäkringsrörelsen bidrar avdelningen bland annat med reservanalyser, bokslutsarbete, prognosarbete, lönsamhetsuppföljning, prissättning samt riskmodellering.

Aktuariegruppen arbetar aktivt med att hela tiden utveckla interna processer och verktyg för att säkerställa att leveranser håller hög kvalitet och levereras effektivt i takt med att behoven och möjligheterna ändras.

Vem är du?

  • Du har examen i aktuarieprogrammet eller motsvarande
  • matematisk eller matematisk-statistisk utbildning
  • Flerårig erfarenhet med reservsättning inom skadeförsäkring
  • God programmeringsteknisk kompetens
  • Du är bra på att uttrycka dig skriftligt på svenska
  • Förmåga att kommunicera och förklara resultat från aktuariella
  • analyser till affären

Som person är du nyfiken, självständig, pragmatisk, kommunikativ och har ett starkt personligt driv samtidigt som du är prestigelös.
Du gillar metodutveckling med utgångspunkt i affärens egenskaper och förutsättningar. Vidare trivs du med att arbeta i en utvecklande miljö i tätt samarbete med personer både inom och
utanför aktuarieavdelningen.

Tjänsten kan anpassas utifrån din kompetens, erfarenhet och preferenser.

Om oss

Du kommer att ingå i en aktuarieavdelning om tolv personer som tillsammans utför aktuariellt arbete inom en stor variation av affärsområden.
Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling. I organisationen leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som Länsförsäkringars starka varumärke står för, strävar bolaget även efter internt. Mångfald värderas högt i verksamheten och stort fokus läggs på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Din ansökan

Vill du bli en del av Länsförsäkringar Sak? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Malin Sager (073 690 36 05) och Mats Holmberg (072 853 23 13). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.