Annons

Annons

AG Advokat söker biträdande jurister

Sista ansökningsdatum: 
07 december 2018
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

AG Advokat är Sveriges största boutiquebyrå. Affärsidén är att tillhandhålla ett komplett erbjudande av juridiska tjänster till den svenska fastighets- och byggbranschen. Byrån är mycket väletablerad på marknaden och rankas som en av de absolut främsta inom dessa branscher. Vägen till denna framskjutna position har varit och är alltjämt specialisering. Den har gett oss en unik insikt och kunskap om våra kunders kommersiella förutsättningar och om det juridiska hantverk som krävs för att kunna tillhandhålla rådgivning på högsta nivå. Vi är idag 65 jurister. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler i NK-huset mitt i centrala Stockholm. Du kan läsa mer om byrån här. Vi söker nu fler biträdande jurister till vårt starka team, särskilt inom kommersiell tvistelösning och transaktioner.

Sedan lång tid är en av byråns kärnverksamheter att driva tvister vid domstol eller i skiljenämnd, inte sällan avseende större byggprojekt med omfattande tvistebelopp. Därutöver agerar vi som juridiskt projektstöd i pågående entreprenader. Till detta verksamhetsområde söker vi nu biträdande jurister med goda meriter och stort intresse för kommersiella tvister. Notarietjänstgöring och/eller tidigare erfarenhet från advokatbyrå inom samma verksamhetsinriktning är särskilt meriterande. 

Även vår mer nystartade, men mycket expansiva, verksamhet inom transaktioner och fastighetsrättslig rådgivning söker biträdande jurister. Vi hanterar stora komplexa transaktioner, ofta med inslag av fastighetsutveckling i olika stadier, men även mindre transaktioner och löpande rådgivning till marknadens olika aktörer. Vi söker dig med goda meriter samt intresse och engagemang för arbete på en dynamisk och utvecklande arbetsplats med stark teamkänsla.

Din ansökan

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) via vår karriärsida, http://karriar.agadvokat.se, senast den 7 december. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsterna besvaras av Sofie Holmbring, HR-assistent, sofie.holmbring@agadvokat.se eller gruppcheferna Johan Lindberg (transaktioner), johan.lindberg@agadvokat.se och Johan Rosén (tvistelösning), johan.rosen@agadvokat.se. Samtliga nås även via telefonnummer 08-677 17 00 (växel).

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.