Annons

Annons

Affärsmässig bolagsjurist till Atea

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi söker nu en affärsmässig bolagsjurist till vårt huvudkontor i Kista som vill utvecklas med oss och samtidigt bidra till vår utveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi 

Din roll i laget

I din roll som bolagsjurist på Atea kommer du att få arbeta brett med alla områden som berör vår verksamhet – olika kommersiella avtal, IT-rätt, offentlig upphandling, bolagsrätt, tvistemål och mycket mer. Vidare kommer du att medverka i uppbyggnaden och utvecklingen av bolagets juristfunktion i samarbete med CFO och resterande organisation. Du kommer att utbilda, stödja och på ett proaktivt sätt arbeta nära säljorganisationen, affären och övriga verksamheten.

Dina uppgifter kommer att bland annat att vara:

  • Upprätta och granska olika kommersiella avtal.
  • Värdera risker och riskoptimera.
  • Hitta affärsmässiga lösningar i nära samarbete med verksamheten.
  • Stödja företagets säljfunktion ute i landet med fokus på avtalsrätt.

Här har du möjlighet att vara med och vidareutveckla den relativt nyetablerade juristavdelningen och bidra till uppbyggnaden av bolagets interna legala infrastruktur med rutiner och processer som bidrar till framgångar inom Ateas verksamhet.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi gärna att:

  • Du vill arbeta verksamhetsnära och i samverkan med andra på ett proaktivt sätt.
  • Du är nyfiken, öppen och initiativtagande.
  • Du gillar högt tempo, är orädd, engagerad och prestigelös.
  • Du gillar att arbeta självständigt men tillsammans i lag.

Du kommer att få ta ansvar för att strukturera upp ditt arbete och driva frågor till avslut. För att klara av det måste du besitta hög integritet och kunna fatta snabba beslut samt ha en social och kommunikativ förmåga.

Vad erbjuder vi dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Bakgrund och profil

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet med fokus på avtalsrätt, IT-rätt och upphandlingsrätt från både advokatbyrå och bolag. 

Då vi är en platt, snabb och flexibel organisation, vi sitter t ex alla nära varandra i ett öppet landskap, är det viktigt att även du är en öppen, prestigelös och kommunikativ person som gillar att arbeta verksamhetsnära i samarbete med andra. Du bör själv vara en stresstålig och affärsdriven person som är van att arbeta proaktivt, initiativtagande och självständigt. Rätt inställning, laganda och ansvar är viktigt att ha med sig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande Atea och/eller tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn 0733 – 99 07 27 eller zarina.virsholm@sharprecruitment.se 

Ansökan 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.