Annons

Annons

Affärsjurister inom Real Estate till EY Law AB, Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
02 december 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Christian Johard: 0734 17 62 26
Dana Däversjö: 0709 45 35 10.

Vårt mål är att vara världens främsta leverantör av komplexa och multidisciplinära juridiska tjänster.   

EY:s affärsjuridiska konsultverksamhet EY Law finns idag i över 80 länder, inklusive samtliga nordiska länder. Vi är över 2 000 jurister som arbetar med affärsjuridik i en internationell och multidisciplinär miljö. Tillsammans med våra kollegor på övriga EY-kontor och i nära samarbete med EY:s samtliga verksamhetsgrenar kan vi erbjuda heltäckande juridisk rådgivning till både svenska och internationella aktörer.

EY Laws fastighetsgrupp tillhandahåller kvalificerad rådgivning inom köp och försäljning av fastigheter och fastighetsbolag, hyresrätt, entreprenadrätt och allmän fastighetsrätt. EY Laws fastighetsgrupp anlitas av såväl internationella fonder, fastighetsutvecklare, institutioner som privata respektive noterade fastighetsbolag.

Huvudsakliga ansvarsområden

EY Laws fastighetsgrupp söker jurister med minst fyra års erfarenhet och med en vilja att utvecklas inom fastighetsrätt i ett internationellt perspektiv. Tjänsten innebär bl.a. att du förväntas: 

 • Projektleda DD-projekt
 • Upprätta och förhandla överlåtelseavtal
 • Upprätta och förhandla hyresavtal
 • Biträda klienter i hyresförhandlingar och tvister.
 • Driva och projektleda bostadsprojekt

Kvalifikationer för tjänsten

Jur. kand/juristexamen med dokumenterat goda resultat och några års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag eller relevant myndighet. 

Du

 • talar och skriver engelska obehindrat samt har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
 • har goda betyg från juristlinjen
 • har relevant erfarenhet från större fastighetstransaktioner och fastighetsprojekt
 • visar professionalism och ger exceptionell service
 • har social kompetens och god samarbetsförmåga
 • är strukturerad, stresstålig och trivs med att arbeta brett och med flera olika arbetsuppgifter samtidigt
 • uppskattar ett högt tempo och levererar god kvalitét

Meriterande

Vi ser det som meriterande med:

 • utlandserfarenhet och examen inom ytterligare ett område än juridik
 • erfarenhet av andra språk än svenska och engelska 

Vi söker

Vi söker efter kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om våra klienters verksamhet och fortsätta utvecklas som affärsjurist. För att trivas hos oss har du en god social förmåga och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer. 

Vad kan EY Law erbjuda dig?

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en unik, multidisciplinär och internationell miljö. Vi erbjuder också en meningsfull och viktig roll i ett växande globalt företag där din insats har en hög påverkan på EY:s framgång i Norden. Du kommer att tillhöra ett dynamiskt team med ambitiösa, erfarna och begåvade kollegor som sätter kvalitet, utveckling och hållbara lösningar i främsta rummet.

Du kommer att arbeta med några av världens största företag – våra klienter. 

Intresserad?

Sök senast 2 december 2018. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare och ev. betyg från tingsrätt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Johard på 0734 17 62 26 eller christian.johard@law.se.ey.com. För frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Dana Däversjö på dana.daversjo@se.ey.com eller 0709 45 35 10.

Välkommen med din ansökan!
 

Om EY
EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.