Snabbfakta

Ort

Jönköping

Har du frågor om tjänsten?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius via ida.odelius@jurek.se eller 076 002 69 19.

Vill du vara med att driva förändring och skapa tillväxt? Är du lagspelaren som brinner för att teamet levererar fantastiska resultat till fantastiska kunder? Då kanske du är redo för en karriär inom PwC Legal.

PwC Legal är inne i en expansiv fas. Vi söker nu en erfaren M&A-jurist till vårt kontor i Jönköping. 

Ta chansen att från dag ett få arbeta med spännande och utmanande kunduppdrag. Du kommer att ingå i ett team med stark laganda och stort engagemang för våra kunder. Varje individ i teamet är viktig och vi värdesätter en bra stämning och att ha roligt tillsammans på jobbet.

Kunderna spänner över hela spektret från små till medelstora bolag. Som jurist på PwC Legal kommer du att arbeta brett och dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ge affärsjuridiska råd vid bland annat bolagsöverlåtelser, generationsskifte, omstruktureringar, uppköp och transaktioner. Du kommer även att hantera frågor om nyemission, fusion och andra bolagsrättsliga frågor, upprätta aktieägaravtal och bistå kunderna med allmän juridisk rådgivning kopplat till deras verksamheter.

En av våra styrkor är att vi kan erbjuda våra kunder affärsjuridisk spetskompetens inom M&A och andra rättsområden samtidigt som vårt erbjudande också omfattar finansiellrådgivning och skatterådgivning. Vi arbetar ofta i team med andra specialister och rådgivare för att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Din roll kommer därför även att inbegripa projektledning där du är med och sätter mål och riktning för teamets arbete.

I ditt arbete kommer du att ha nytta av att PwC ör en stor aktör på marknaden. Till din hjälp i arbetet har du 40-talet kompetenta och engagerade Legal-kollegor i Sverige, 2 900 medarbetare inom PwC Sverige och 276 000 kollegor i det globala PwC-nätverket.

Den vi söker

Vi söker dig som har 3–5 års arbetslivserfarenhet med inriktning mot M&A och bolagsrätt från revisions- advokat- eller juristbyrå. I grunden har du en juristexamen eller affärsjuridisk examen och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. För att lyckas i rollen har du ett genuint affärsintresse, hög drivkraft och en god kommunikativ förmåga. Du är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder. Hos PwC kommer du att ingå i ett starkt socialt nätverk.

PwC arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och individuella karriärplaner. Vi söker dig som är engagerad och förväntansfull inför de möjligheter som PwC erbjuder och som har potential att nå långt i organisationen. Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete fyllt av utmaningar och goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius via ida.odelius@jurek.se eller 076 002 69 19.

PwC Legal ingår i PwC Sverige och består av ca 4o-talet jurister placerade på våra kontor runtom i Sverige. Vi hjälper våra kunder - stora som små - med affärsjuridisk rådgivning i samband med bland annat företagsförvärv, samgåenden, omstruktureringar, aktiebolagsrättsliga frågor och kommersiella avtal. Genom vårt internationella nätverk kan vi även bistå med affärsjuridik som har internationell koppling.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in