Annons

Annons

Affärsinriktad Site Manager NCC Industry Sektor Asfalt

Sista ansökningsdatum: 
15 mars 2019
Kontaktinformation: 
Jonna Ramm- Schmidt: +46 70 864 13 34

Vi behöver nu förstärka vårt team med två stycken drivna, erfarna och engagerade Site Manager till vårt kontor i Hägersten.

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

AFFÄRSINRIKTAD SITE MANAGER

Här är dina nya utmaningar:

Som Site Manager har du huvudansvaret för Beläggning/Asfalt med bland annat årlig produktionsplanering, kommunicera och fördela mål till egen personal, säkerställa att tillståndsfrågor följs, följa upp ekonomi utifrån produktionsplanering och budgetprognos samt personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt ansvar ligger också att se till att vi levererar hög kvalitet på allt arbete samt att vårda våra kunder, både interna som externa. Du är direkt underställd Area Manager och i teamet ingår ytterligare fyra Site managers och tre säljare. Du har personalansvar för engagerade yrkesarbetare, underentreprenörer och övriga kollegor driver och leder ni verksamheten framåt. Ditt arbetsområde blir Stockholm med omnejd.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har:
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning samt erfarenhet från mark och anläggning. Du har även erfarenhet från motsvarande roll alternativt arbetat 4-5 år som Platschef/Site Manager inom små och medelstora projekt. Du har erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och god erfarenhet av budget och prognosarbete, som är en viktig del i ditt arbete. Som person är du självständig, drivande och affärsmässig. Du trivs med att planera samt leda och utveckla personal. Då detta är en roll med mycket interna och externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. NCC arbetar digitaliserat och vi vinnlägger oss om att det sker inom hela organisationen.

Ytterligare information: 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. 
B-körkort är ett krav då dagliga resor ingår i tjänsten. 
Placeringsort på vårt kontor i Hägersten, Stockholm

Kom och väx! 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

INTRESSERAD?

I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. 
Då vi jobbar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-15. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Jonna Ramm- Schmidt, jonna.ramm-schmidt@source-executive.fi, +46 70 864 13 34, eller Monika Grahn, monika.grahn@source-executive.se, 073-323 47 59.