Annons

Annons

Affärsdriven bolagsjurist till Areim i Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Vi på Areim är nordiska fastighetsägare och fondförvaltare med kontor i Stockholm och Helsingfors. Vi förvaltar fonder för några av världens största institutionella investerare. Det har vi gjort med framgång i över 15 år och det tänker vi fortsätta med. 

Framgång för oss betyder att leverera en god avkastning till våra investerare på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Vår vision är att vara den mest attraktiva plattformen för investeringar i reala tillgångar. Vi är ett oberoende bolag som bygger goda relationer till hyresgäster, investerare och samhället i stort. Ett bolag som vet vikten av att hitta den rätta balansen. Som vill att det som är bra idag ska vara minst lika bra i framtiden. Läs mer på www.areim.se

Nu söker vi en affärsdriven bolagsjurist till vårt kontor i Stockholm som vill utvecklas med oss och samtidigt bidra till vår utveckling. 

Dina arbetsuppgifter 

Som bolagsjurist på Areim kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på Corporate Governance, Commercial & Corporate agreements, M&A, bolagsrätt, och mycket mer. I arbetet ingår bl a:

  • Att stötta styrelsen och ledning med Governance frågor
  • Att granska och upprätta avtal
  • Riskvärdering och riskoptimering
  • Att hitta bra lösningar i nära samarbete med verksamheten

Hos oss kommer du att få möjlighet att vara med och vidareutveckla samt bidra till uppbyggnaden av bolagets juristfunktion tillsammans med bolagets ledning och övriga verksamhet. Här har du möjlighet att forma och skapa det du tycker är utvecklande både för dig själv och för bolaget. Du kommer att rapportera till COO. 

För att passa in i organisationen och rollen gillar du att arbeta självständigt och verksamhetsnära på ett initiativtagande sätt. Du måste vara nyfiken, öppen och gilla en driven kultur.. Som person är du orädd, engagerad, prestigelös och självständig. Du måste besitta hög integritet och kunna fatta beslut samt ha en social och kommunikativ förmåga. 

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen och har minst 7 års relevant arbetslivserfarenhet från en M&A-grupp på byrå och/eller som bolagsjurist. 

Då vi är en platt, snabb och flexibel organisation är det viktigt att även du är prestigelös, öppen och affärsdriven. Du bör vara stresstålig och gilla att arbeta proaktivt och självständigt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information om företaget och/eller tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR.