Annons

Annons

Advokat eller senior biträdande jurist till Ekenberg & Andersson

Sista ansökningsdatum: 
30 augusti 2019
Placeringsort: 
Stockholm

Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå med fokus på svensk och internationell affärsjuridik med kontor i centrala Stockholm. Bland våra klienter återfinns såväl svenska som utländska företag, och genom vårt medlemskap i ILN - International Lawyers Network - har vi starka band till välrenommerade advokatbyråer i ett sjuttiotal länder världen över.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en personlig företagskultur där du uppmuntras till att vara med och göra skillnad. Du kommer ges möjlighet att arbeta med en variation av ärenden med både nationella och internationella inslag. Vi arbetar som ett team och strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera. Som advokat eller senior biträdande jurist hos oss kommer du att arbeta med en variation av affärsjuridiska ärenden. Du kommer att arbeta tillsammans med våra övriga jurister samt delta i byråns beslutsfattande och utveckling av verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist och är särskilt intresserad av M&A, avtalsrätt, tvistelösning och bolagsrätt. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och anser att dessa är minst lika viktiga som meriter.

Vi tror att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer samt god servicekänsla och samarbetsförmåga. Då vi arbetar i en internationell miljö och har ett nära samarbete med advokatbyråer i hela världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper, IT-kunskap och notarietjänstgöring är meriterande.

Din ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet, examensbevis samt relevanta intyg och skickas till rekrytering@ekenbergandersson.se senast den 30 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!