FinansNyhet

Pia Rosin går från Betsson till Hallvarsson

Pia Rosin går till Capital Markets på Hallvarsson & Halvarsson.
Publicerad

Hallvarsson & Halvarsson har rekryterat Pia Rosin som seniorkonsult inom investor relations och transaktioner. Hon tillför bred erfarenhet från börsbolag och sektorkompetens inom teknologi.

Rakel Lennartsson

Pia Rosin är civilekonom från Lunds universitet och har arbetat med investor relations (IR) och kommunikation i börsnoterade bolag sedan 2001. Hon har en bred erfarenhet som spänner över allt från bolag på First North till Large Cap som platsar på OMX Stockholm 30.
 
Hon kommer närmast från en position som kommunikations­chef på Betsson AB och har sektorkompetens inom bland annat högteknologi och har erfarenhet från ledningsgruppspositioner, skriver Hallvarsson & Halvarsson i ett presmeddelande.
 
– Pias breda erfarenhet av såväl strategiskt som praktiskt arbete inom kapitalmarknads­kommunikation och integrerad bolagskommunikation stärker vårt erbjudande till kund. Vår ambition är att skapa kundvärde. I hela processen och i allt vad vi gör. Capital Markets har redan en bred kompetensbas och med Pia får vi in ytterligare ett perspektiv och en förstärkning av teamet, säger Helena Nordman-Knutson, ansvarig för Capital Markets på Hallvarsson & Halvarsson.
 
– Från kundsidan känner man Hallvarsson & Halvarsson som ledande inom investor relations och finansiell kommunikation, därför är jag väldigt stolt över att bli en del av teamet. Jag ser fram emot att omsätta de lärdomar jag fått under mina många år som IR-ansvarig till god rådgivning och att få lära känna nya branscher och nya bolag med olika kommunikativa utmaningar, säger Pia Rosin.

Annons