Nytt jobb

PA Consulting hämtar förändringsledningsexpert från KPMG

Sven Draganja lämnar KPMG för att bli managing consultant på managementkonsultföretaget PA Consulting Group.

Uppdaterad 2017-06-09
Publicerad 2017-06-09

Sven Draganja kommer närmast från KPMG och har i rollen som managementkonsult omfattande erfarenhet av stora och komplexa förändringsledningsprojekt i såväl nationell som internationell miljö. Svens specialistområde är strategi- och organisationsutveckling med fokus på styrning och ledning. I dessa uppdrag har han ofta agerat stöd och coach till chefer på olika nivåer i organisationer, inklusive styrelser och ledningsgrupper. Ett flertal av dessa uppdrag har varit strategi- och organisationsprojekt för svenska myndigheter.

I sitt arbete har Sven Draganja under de senaste två åren fokuserat på att driva komplexa förändringsprojekt med en allt tydligare inriktning på frågeställningar inom infrastruktur. Han har i samband med detta deltagit i Infrastrukturkommissionens arbete med referensprojekten ”Snabbare tåg Stockholm-Oslo” samt ”E22 – Sveriges mest hållbara väg”.

– Jag ser fram emot att få arbeta med PA:s starka team och delta i deras offensiva satsning på offentlig sektor. Denna sektor är nu under stor förändring, inte minst inom området infrastruktur, där jag hoppas kunna bidra med mina tidigare erfarenheter, säger Sven Draganja i ett pressmeddelande.

Platsannonser