Özz Nûjen har skilt sig

"Jag har haft ett omtumlande år med en del riktigt svåra personliga motgångar".

Uppdaterad 2016-02-16
Publicerad 2009-01-28

I augusti 2006 gifte sig komikern Özz Nûjen med Hanna Gillving på Södra Teaterns terrass i Stockholm.

Sammanlagt 400 gäster kom för att bevittna bröllopet. Däribland Sveriges komikerelit.

Efter bröllopet fortsatte firandet i Flemingsberg med en stor kurdisk bröllopsmiddag, enligt Aftonbladet.

Men lyckan blev inte lång. I slutet av juli 2008 lämnade paret in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Stockholms tingsrätt. Några dagar efter var paret skilda.

I äktenskapsförordet har båda skrivit under att Özz Nûjens lägenhet och bolag ska vara hans enskilda egendom. Även hans aktier ska fortsätta vara hans vid eventuell skilsmässa. Samma sak gäller med Hanna Gillvings aktier och allt som de själva förvärvar under äktenskapet.

I ett bodelningsavtal som kom till stockholms tingsrätt den 23 januari i år berättar de att all lösöre har fördelats mellan dem och att de är nöjda och överens.

I december skrev Özz Nûjen i sin blogg:

"Jag har haft ett omtumlande år med en del riktigt svåra personliga motgångar. Men tack vare min inställning och att jag alltid försöker omvandla något negativt till något produktivt som sedan kan omvandlas och oftast också gör det, till något positivt gjorde att mitt år slutade bättre än det började."

Han berättar även om ett hektiskt år där han blev mordhotad och fick polisbeskydd. Men även om sommaren då han gjorde en turné med Måns Möller.

"En sjuk sommar där alla verkade göra slut... så slut även på mitt äktenskap."

Özz Nûjen syns just nu i en kampanj för den nya kanalen Comedy central. Enligt hans blogg är han just nu i New York där han även firat nyår.

Platsannonser