Annons

Annons

oscarfastighet.jpg

Fastigheten Gasklockan och Oscar Engelbert. Foto: Oscar Properties

Oscar Properties samarbetar med Trustly

Bostadsutvecklaren Oscar Properties digitaliserar hela säljprocessen med ett nytt e-handelssystem.

Oscar Properties har inlett ett samarbete med betalningstjänsten Trustly och tar nu kontraktskrivandet hem till kunden. I fastigheten Gasklockan kan kunder numer köpa lägenheter online.

- Mäklare har alltid varit en viktig del av fastighetsbranschen, det kommer de fortsätta att vara, men samtidigt finns det kunder som vet vad de vill ha och som letar efter en snabbare och smidigare lösning. För dessa kunder har vi nu skapat möjligheten att köpa en lägenhet direkt på webben, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

Oscar Properties nya e-handelssystem för lägenheter digitaliserar hela säljprocessen, kunden kan se lägenhetens utförande och design, skriva på alla nödvändiga kontrakt och genomföra betalningen online. Bostadsutvecklaren förklarar att detta är "en komplett köptjänst som Oscar Properties är ensamma om i världen".

Annons

Annons

- Idag förväntar sig människor en snabb och bekväm online-upplevelse, oavsett vilken produkt eller tjänst det handlar om. När det gäller överföringar mellan banker måste även säkerheten vara på högsta nivå. Trustlys beprövade betalningsmetod uppfyller alla säkerhetskrav och vi är glada att bidra till Oscar Properties ambition att revolutionera bostadsförsäljning, säger Johan Nord, CCO på Trustly.

För närvarande sker onlineförsäljning av lägenheter i Gasklockan, ett 28-våningars bostadshus som Oscar Properties uppför i Stockholm. Oscar Properties uppger att man genomfört en undersökning som visade att 42 procent av dem som  ställt sig i kö för att köpa en bostad i Gasklockan var intresserade av att kunna genomföra sitt bostadsköp online.  Flera köp har redan skett direkt från Oscar Properties webbplats, enligt pressmeddelandet.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons