Annons

Annons

Oscar properties säljer penthouse för 66 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt den överst lägenheten i skyskrapan Innovationen i Stockholm för 66 miljoner kronor. Takvåningen ligger i ett av de två så kallade Norra Tornen i Stockholm.

Priset motsvarar ett kvadratmeterpris på cirka 235 000 kronor för lägenheten, som är 281 kvadratmeter stor och fördelad på 7 rum och kök över tre våningsplan.

– I en mer konkurrensutsatt marknad blir det allt viktigare att erbjuda bostäder som vågar sticka ut och Norra Tornen är helt unika i Stockholm. Denna försäljning visar att design och tidlöshet säljer och att det är något som våra kunder letar efter, säger Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties, i en kommentar i ett pressmeddelande.

Oscar Properties har på senare tid haft en ansträngd utveckling när marknaden för nyutvecklade och mer exklusiva bostadsrätter i Stockholm har pressats nedåt, vilket har påverkat bolagets försäljningsmål. "Vi lägger en tuff höst till handlingarna", skrev Oscar Engelbert i vd-kommentaren när han presenterade bokslutet för 2017 i början på februari i år.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons