Annons

Annons

Nya chefer på Handelsbanken

Ledningsförändringar sker just nu i Handelsbanken. Rockaden innebär även att ny vd för Handelsbanken Finans kommer att rekryteras.

Handelsbanken meddelar i dag att det just nu pågår ledningsförändringar i banken.

Göran Stille har utsetts till Senior Advisor med särskilt ansvar för utländska regionbankstyrelser och dotterbolagsstyrelser. Han arbetar i dag som chef för regionbanken Sydöstra Sverige och är sedan 2008 medlem i bankens Senior Management, där han kvarstår. Han tillträder sin nya befattning den 29 december 2017.

Anders Fagerdahl har utsetts till ny chef för regionbanken Sydöstra Sverige. Han kommer i den befattningen att ingå i bankens Senior Management. Han är idag chef för bankens verksamhet i Singapore och tillträder sin nya tjänst den 29 december 2017.

Annons

Annons

Ulrica Stolt Kirkegaard har utsetts att på koncernnivå ansvara för att förbereda och hantera Handelsbankens aktiviteter i samband med Brexit. Hon är sedan 2014 vd för Stadshypotek AB och lämnar i och med sitt nya uppdrag bankens Senior Management.

Maria Lidström Andersson efterträder den 15 februari 2018 Ulrica Stolt Kirkegaard som ny vd i Stadshypotek AB och kommer i den befattningen att ingå i bankens Senior Management. Maria Lidström Andersson arbetar i dag som vd för Handelsbanken Finans AB. Ny vd för Handelsbanken Finans AB kommer att rekryteras.

Katarina Grönwall har utsetts till Chief Communications Officer. Hon arbetar i dag som Senior Vice President Communications på Skanska. Katarina Grönwall kommer i sin nya befattning att ingå i Handelsbankens Senior Management. Hon tillträder sin befattning senast i maj 2018

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons